Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w samym krotkim bodziaku, bez czapki, prawie caly czas spala, dopiero gdzies o 18 zalozylam jej dresik, wyrodna matka
ja jestem juz czarna od slonca, mala musze bardzo chronic bo ma cere po lukaszu, ja mam bardzo sniada, wiec slonce mi nie szkodzi a i tak sie smaruje 16tka.

, szak mnie trafia juz. spiepszyli mi zabieg w AMG i musze we wrzesniu jechac do Damiana w Warszawie, bo moje sruby w szczece sie przesunely, gdyby nie Nadia t bym poszla do sadu, tak spier mi zabieg, ze oszpecili mi twarz i malo co sie nie przekrecilam

barany,oglam pojechac prywatnie od azu a tak straila 1.5 na rehabilitacje i znowu beda mnie ciachac

co za syf!
Ma któraś pomysł? Na spacerach smarowany kremem z filtrem 30. Jak będzie tak dalej to chyba pójdę do pediatry żeby to skonsultować
od wczoraj zero temp. i calkiem inne dziecko, cieszy sie smieje, gaworzy no suuuuper. dzisiaj dostal pierwszy swoj obiadek - delikatna marchewke baaardzo mu smakowalo.
dzięki za życzenia, pewnie że jest grubasek
, ale dowiedziałam się ostatnio że u Mążusia w rodzinie i u nas zresztą też większość dzieci taka była a potem się powyciągali i nikt teraz nie jest gruby a wręcz przeciwnie.