reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
My zostajemy przy maxi cosi raczej...
Laski, w jaki sposób można pomóc dziecku się wypróżnić oprócz czopka? Młoda ostatnio zaczęła strasznie rzadko się wypróżniać, raz po 5 dniach wsadziłam jej czopka i poszło, teraz znowu się na to zanosi... W sumie taka jakaś marudna momentami jest, ale się nie pręży ani nie podkurcza nóżek więc to chyba nie od tego... I tak się zastanawiam - może to od soku jabłkowego? Na parę dni odstawiłam, ale dalej to samo... Dałam jej ostatni raz w środę po poludniu, a wypróżniła się rano tego dnia.

Chciałam ci napisac zebyś dała jej rozcieczony soczek jabłuszkowy albo samo jabłuszko starte. Młodemu to pomaga natychmiast.

Agne Ty karmisz cycem co nie???bo nie pamietam -wybacz:zawstydzona/y: a dajesz juz Dusi moze marcheweczke ??a jak karmisz to zjedz jutro duzoooo buraczkow na obiad albo marchewki czy tosurowej startej czy gotowanej ja jem prawie codziennie lub co 2 dni i Kubus wyproznia sie codziennie bez problemu a jabuszko starte pediatra pozwolila mu podac za tydzien.
Salik jak tam Wikus???ucaluj go ode mnie:tak:
Dziuba zazdroszcze dobrze o tym wiesz:-pposmaruj sie tylko czyms z filtrem bo jasie spieklam na spacerku:dry:

reklama
Do góry