reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc dziewczyny oczywiscie wasniedoczytalam bo to graniczy z cudem -niebylo mnie trzy dni tutaj.
Kamilek wazy 8,,500 i mierzy 74cm :szok::szok::szok:
bylam z nim dzisiaj na usg ogolnym (doktorka mnie wyslala w ramach sprawdzenia czy wszystko u niego ok -oczywiscie nic mu niebylo tak go wyslala) noi wyszlo wszystko dobrze.uff
ja tez żałuje że niemoge karmic piersia .kamilek juz sprobowal jablka i marchewki osobno i dzis jadl jablko z marchewka .

Esti ja tez mam niecale 25 lat:-D.Olis strasznie siezmienil jesli chodzi o mase ciala jak zobaczylam te zdjecia co wkleilas przedwczoraj to bylam w szoku.
kamil jak sie urodzil to wazyl 3990 i mierzyl 59cm
Agnieszka ty piszesz ze jestes pasztet .to niewidzialas jeszcze mnie.
kupilam sobie buty jutro wam wkleje zdjecie bo baterie siadly w aparacie

wszytskiego co naj dla Nadusi i Tobiego:********a i spoznione dla Natkalci kochanej!!!dzewczynki foteczki maluszkow sliczne!!!!!!!!!!!!!:rofl2:
my dzis caly dzien na zakupach i na dzialce -dzis myslalam ze mnie zczysci bo kuba byl cienko ubrany a spac nie mogl wiercil sie plakal yh ludzie patrzyli na mnie jak durnia!!:dry:dziwne ze tak to spal mi po 1-2h kilka razy dziennie a dzis lacznie moze 2h:szok:jestem w szoku............
Dziuba a Twoj przyszly zieciu to sle buzi Martysi!!! konczy dzis 3 miesiace!!!!!!!!!!!

albi swietne fotki kto ma takie fajne pomysly ??? (na tej ławce) i Dawidek w takiej czapie chodzi z odkrytymi uszkami ??? Ja tez mam taka dla Wiktora ale jeszcze sie boje o jego uszka kurcze ze mu gdzies przewieje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry