reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

w jakich czapeczkach "chodza" wasze maluchy na spacerki ? Wiktor ma zakrywajace uszka ale nie zawiazywane, chociaz dzisiaj mu kupilam na troczkach z daszkiem :-) wypralam i jutro mu ja zaloze. chcialam mu juz zalozyc taka zdazkiem jak Diwiś nosi ale kurde bojem sie jeszcze troszke.

reklama
To moje pomysły z pokazywaniem młodemu róznych rzeczy. On miał tę czapke i jeszcze taką cienką co mu uszka zasłania. Do zdjec założyłam tę bo słonce dawało nieźle to nie chciałam, zeby mi udaru dostał a wiatru nic a nic nie było a w cieniu to ja na termometrze miałam 27 st.

Dawiś.......jesteś przystojniacha!:tak:
A mój Oliś jak padł o 19 to spi do tej pory.............nawet na kąpiel o 21 się nie obudził.Ale dzisiaj spal w dzień tylko 2 godzinki:szok::szok::szok:wiec był bardzo zmęczony.Jestem tylko ciekawa o której jutro zrobi nam pobudkę.......4, 5 rano?:baffled::baffled::baffled:
Jak bede go o 24 karmić to przebiorę , bo śpi w ubraniu.ale pół godzinki temu wtrąbił 100ml mleka bo przez sen cmokał

albi Dawiś cudowny.
Jak jest taka pogoda jak np dziś to ubieram Jakubusia w same bodziaki lub rampersa w krótki rękawek i jak nie zakładam mu czapeczki. Ewentualnie nakrywam pieluszką. Jak jest wiaterek to leciutką czapę zakładam ale jeśli jest w wózku to mu zdejmuję bo mu się główka poci i jest mu gorąco.

reklama
Do góry