reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ten bark skarpetek tez mnie trochę zdziwił ale u każdego jest inna pogoda

u nas dzisiaj w słonku jest rewelacyjnie a le przy tym ostry porywisty wiatr więc jak się skryje w cieniu to mi zimno i zakładam polar:tak:

a zapomniałam napisać, ze ta pediatra podniosła mi ciśnienie, bo nie chciała mi dac tego skierowania, no fuck :wściekła/y::wściekła/y:przecież ona od tego jest, i jeszcze insynuuje że zmyślam, że Kacperek skręca główką w prawo ,
nie zawsze ale dosyć często i od jakiegoś czasu, i że się martwię i muszę działać wcześniej niż ma być za późno,podkładam wałeczek z pieluszki ale zawsze jakoś tą główkę przekręci i lekko ma spłaszczoną główkę z prawej strony
ale ona an to, ze nic tu nie widzi, ładnie prosto podnosi główkę, a później jak go wzięłam na ręce to zobaczyła, ze czasami ma lekko w prawo ustawiona główkę

a pielęgniarki powiedziały, że jest duży i wygląda na pół roku, przecież ja na to nic nie poradzę, dobrze, ze chłopak je i rośnie:-D:-D:-D, mam go głodzić czy co:angry:,
nasze rodziny należą do tych wysokich a mężczyźni są dobrze atletycznie zbudowani, pewnie to uwarunkowania genetyczne
przecież 700 gram to norma na miesiąc:crazy:

przez pierwsze 2 miesiące przytył 3000 to średnio na miesiąc wychodzi 1500( wiem , że dużo ale to już przeszłość) a przy urodzeniu ważył 3000. razem 6000 a teraz już drugi miesiąc z rzędu przybrał 700 znaczy , ze mu się unormowało:nerd:

ja mam wrażenie , ze jego organizm nadrobił zaległości

reklama
wiktor dzisiaj jadl marcheweczke z gerberka ale wogole mu nie smakowala wiec zostaje przy bobovicie, my caly dzien w pleneze :-) super pogoda mimo chodnego malego wiaterku ale fajnie, popoludniu byla kawusia u kumpeli i obiadek Wiktorka i znowu spacerek.

1,2- moje dziecko zaczyna nie miescic sie na przewijaku :-D
3- przygotowany do spacerku
4- w lezaczku od kolegi Kacperka (bardzo go lubi bo ma wibracje)

dziuba sto lat sto lat itd :rofl2: :rofl2: :rofl2: duzo pociechy z martynki i ze stasia.

Sylka, mój Tobi miał na początek prawie 4 kg, na pierwszym szczepieniu czyli po 6 tyg przybrał 2,5 kg,a po następnych 6 tyg 2 kg. Czyli zwalnia, pewnie podobnie ma Kacperek. Mam nadzieję że za 10 dni, na kolejnym szczepieniu się to potwierdzi.:sorry2:

A ja dzisiaj karmiłam małego marchewka z gerbera i rewelacja, nie nadązałam mu dawać bo co za póżno to był płacz hihihi cały słoiczek zjadł i jeszcze musiałam dać mu popić soczkim jabłkowym :) a mleko je co 4-5 h, niedługo skończxy mały 4 miesiace to zaczne podawać mu kaszke manne pół łyżeczki ak jak pediatra mi kazał...

ja zrobilam pyszna salatke z avokado :-) pycha... bedzie akurat na kolacje ... zaraz bede szykowac malego do spania. maly na noc do mleka dostaje 2 miarki kleiki i 2 kaszki jablkowej- ale wszystko bez glutenu a jutro maly konczy 4 miesiace.

My też mamy taki przewijak:-)
Sylka na allegro kupiłam.był jeszcze strażak z koleżanka sie z rzuciłyśmy....napisałaś dobrze nie przejęzyczyłaś się;-)
My jutro na szczepieni to zobaczymy ile wazy młody
Salik a ten krem z Kolastyny jest od roku...............bo też się nad nim zastanawialm

My już w domku po spacerku...mały szaleje na podłodze

reklama
ja czasami coś tam podjadam, kurde od kąd nie stosuje diety to ciężko jest se powstrzymac, ale jak juz podjadac to owoce i warzywa!!!! ja waże 56 ale chialam i chce nadal tak do 50:(

Do góry