reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
esti kochana wybacz ale potrafie czytac wyraznie pisze na dole "OD PIERWSZYCH DNI ZYCIA" moze sie nie znam ale czytac jeszcze umiem - chyba..
ta salatka jest z owocow i jajek, a do tego kromeczka vasy i jest extra kolacyjka lekka no majonezu tam jest troszczke ale to sie spali :-)

- awokado,
- 2 jajka,
- cebula,
- zabek czosnku (moze byc przyprawa),
- cytryna,
- majonez.

avocado przecinamy na pol, wyrzucamy pestke, miazsz wyskrobujemy na talerz. przekrajamy cytryne, wyciskamy jedna polowe na talerz z avocado, mieszamy i rozdrabniamy widelcem. ugotowane jajka obirac, pokroic w drobniutka kastke, to samo robimy z cebula. wrzucamy to na talerz z avocado dodajemy lyzeczke majonezu (tylko do zalamania smaku avocado i cytryny), wyciskamy czosnek, dodaje my do smaku przyprawy np: sol, pieprz, oregano, wyciskamy druga polowe cytryny, mieszamy i gotowe:)))

Brzmi apetycznie..............:-pale bez jajek, bo ja nie znoszę
Salik nie twierdze ,ze nie umiesz czytać................no dam głowę ze pisało od roku.........Wczoraj byłam w sklepie i promocja w dodatku była.............i też Kolastyny .............może maja 2 rodzaje?????

A co do sałatki...właśnie znalazłam za lodówką przepis.....bo rozmrażałam i odsunęłam żeby wytrzeć na mokro.
Ananas z puszki , czerwona paryka, majonez i czosnek.kiedyś jadłam,,,,,,,,,.pyycha chociaż dziwne połączenie:szok::laugh2:

168 wzrost, najbardziej wkorzaja mnie grube uda! i wielkie pośladki:(

Załączniki

• DSCF0779.JPG
    DSCF0779.JPG
    11,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry