reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

podobno biotra wracają do pewnej "normalności" nawet po roku, więc lekarze zalecaja aby zajsc w ciążę szybko po pierwszym dziecku hihihihi nie dała bym rady:)
Podejżewam że kazda z nas ma kompleksy:) i zdjęcie tego nie uchwyca, cellulitis, rozstępy, duzy gruby tyłek:( ble trzebabyłoby zrobić sobie zdjęcia naszych kompleksów:p
oj to by byla galeria :-D

reklama
ale wymyśliłyście temat:laugh2:
a ja właśnie w innym wątku napisałam że schudłam:-), przed ciążą waga pozimowa wskazywała 62 a dziś 57 kg! mam 166 cm wzrostu i uważam że nie jest źle, zwłaszcza po tym jak się nasłychałam, że kobiety po 30tce po porodzie mają nikłe szanse żeby wrócić do wagi sprzed:sorry2:
a mój Mążuś nie dalej jak przedwczoraj powiedział, że coś podejrzanie "za bardzo mu chudnę" - boski jest, nie?
moje fałdki przeniosły się na Tobiego:rofl2:

reklama
Do góry