Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

troche za malo ale jakos tak ostannio mala mnie terroryzuje
lamie wszystkie poprzednie zasady, jem chleb ale czarny albo wlasno upieczony i jem po 18 bo wtedy zwierzatko idzie spac, wiec moge zjesc cos na siedzaco
a tak rano cos w biegu, kawa, sok z marchewki (lukasz mi rano przynosi)
, ale wystarczy,ze bedziesz pila wode, 2 lirty, ograniczyla cukry, tj ciastka, wafelki, lody, ograniczyla czerwone ( tapotwierdzam co mowila Esti) mieso, no i nie jadla po 18. Mozna jesc w sumie wszystko tylko male porcje,nie ma DIET ktore zapewniaja sukces, bo te wszystkie herbatki sa bardzo niebezpieczne dla watroby, zoladka, przeczyszczaja w nienaturalny sposob i to moze miec fatalne skutki dla ukladu pokarmowego i odbytu.

. Jak byłam na rozmowie w spawie pracy to Marek juz nie mogł z nim i zadzwonił do znajomego i Dawiś przez 5 min do słuchawki z Robertem gadał
.
gada, dysktuje, smieje sie, narzeka???, slodko do brzmi, straszna jest gadula, w wozku jak jedzie zanim zasnie tez sie musi nagadac