reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Anja mój też ciągle nadaje.Czasem gdy w pokoju jest włączony telewizor to gada do telewizora.
A i lubi sobie "pośpiewać" tylko moje uszy tego nie wytrzymują
A i lubi sobie "pośpiewać" tylko moje uszy tego nie wytrzymują
e-stera
Fan(ka)
Ja oglądam You an dance, prasuje i piję miodowego Ciechanka...mniam
na dzien dobry ...........Dziubus sstoooooooooo latek dla Ciebie od przyszlego ziecia i ode mnie!!!
dziekujemy z Kubusiem za zyczonka...........wogole wiecie co.......w dzien jak konczyl 3 miesiace to tak dal nam popalic ze myslalam ze z trampek wylece
ciagle sie darl.........a nie byl ani glodny.....ani nie bylo mu goraco.....byl na spacerku ja normalnie nie wiem wogole spac nie mogl.....
ja tak z jego ubieraniem na gole stopki nie szaleje bo u nas ciaglejakis zimny ten wiatr chociaz byl ejden dzien to latal na dzialce bez
teraz juz jest si dlatego nie mnie bylo bo nie mialam jak wejsc do WAs zajrzec a poza tym przyjechal do nas moj Ł i grilowalismy
jadlam jadlam a moj zoladek rosl jakbym dmuchala balonika
wiecie co tez sie przejmowalam wygladem i dalejsie przejmuje ale tyle corobie to dbam o siebie i staram sie byc usmiechnieta
i tak sie zestarzejemy
wczoraj Ł stwierdzil": Basia chyba masz mniejszy brzuszek co nie???" slodkie klamstewko
ale mile
dupke mam w centki wiec wola na mnie lamparcica
a ogolnie waze i mierze tyle co Szczypi.....ale jednak ograniczam slodkie -chociaz ciasta poeczone jem
pije mnostwo wody mineralnej ijesli chodzi o herbate to tylko zielona lisciasta firmy Bastek cytrynowa - polecam pycha!!!!!bo inne gorzkie
owoce warzywa i wiecej gotowanego!!z miesa absolutnie nie rezygnuje bo jest w nim mnostwo witamin a zwlaszcza zelaza!!!!
a jesli chodzi o brzuszki zazdroszcze Wam -bo ja jakos nie moge ruszyc zada po calym dniu z Kubusiem........a i co miesiac przybiera mi ponad kilogram a jest na samym cycu;-)mierzy 64cm a wazyl tydz temu 5840..dzis podalam mu pierwszy raz troszke jabluszka i fajne robil miny ale zjadl:-)
teraz na mnie nakrzyczcie bo .......nie wytrzymalam i skusilam sie na pizze z sosem czosnkowym ale slabym ale nicmu nie bylo tylko purkalo mu sie cufnaco
a ja zaspokoilam swoje sumienie....ja nie potrafie nie jesc po 18 bo ja nie zasne glodna...rodzice mowia ze mi na klodke zamkna
ja mam uklad z moja lodowka
romansujemy jak wszytscy juz spia
Esti sliniaczek mega!!!!!:-)Dziuba suknia rewelka !!!teraz nasze pociechy towogole gadatliwe i piskliwe
Salik na te herbatki to uwazaj!!!bo np.fugura z senesem pita w nadmiarze moze spowodowac atonie jelit czyli zla motoryke albo wogole brak pracy
lepiej pij zielona herbate....a ilosc listkow sobie unormujesz sama jaka Ci bardziej smakuje ja daje tak z pol lyzeczki
ona poprawia metabolizm a w zaleznosci ile zaparzasz dziala pobudzjaco metabolizm (parz ok3 min)badz relaksujaco(do 8min).KUbus mi jeszcze glowki nie trzyma ale kiwa mu sie juz tylko na boki,,,,,za to jak jest na brzszku podnosi ja bardzo wysoko i dlugo 3ma
raz nawet udalo mu sie przewrocic z brzuszka na plecki od prawej strony ale tylko raz.......

dziekujemy z Kubusiem za zyczonka...........wogole wiecie co.......w dzien jak konczyl 3 miesiace to tak dal nam popalic ze myslalam ze z trampek wylece

ja tak z jego ubieraniem na gole stopki nie szaleje bo u nas ciaglejakis zimny ten wiatr chociaz byl ejden dzien to latal na dzialce bez

teraz juz jest si dlatego nie mnie bylo bo nie mialam jak wejsc do WAs zajrzec a poza tym przyjechal do nas moj Ł i grilowalismy

wiecie co tez sie przejmowalam wygladem i dalejsie przejmuje ale tyle corobie to dbam o siebie i staram sie byc usmiechnieta

teraz na mnie nakrzyczcie bo .......nie wytrzymalam i skusilam sie na pizze z sosem czosnkowym ale slabym ale nicmu nie bylo tylko purkalo mu sie cufnaco

Agnieszka naprawde wygladam jak orka, najbardziej bym chciala pozbuc sie tego grubego brzucha i tluszczu z bioder i ud bo kazdy mnie sie pyta czy Natalia bedzie miala rodzenstwo
juz mnie to wkurza
, ja chodze na aerobik i pije czerwona herbata 3 razy dziennie i ostatni posilek jem 3 godziny przed snem bo gdybym jadla o 18 to do 24 bym padla z glodu bo mniej wiecej o tej klade sie spac no i zrezygnowalam z ziemniakow i bialego pieczywa a sniadanie jem do godziny po przebudzeniu, o rozstepach nie wspomne ale kiedys zafunduje sobie mikrodermabrazje moze cos pomoze
Natalka dzis zjadla zupke jarzynowa na obiad i jej strasznie smakowalo
, dostala tez dzis paczke z Australii od kolezanki tesciowej a w niej byly ubranka, jeszcze duze ale napewno bedzie w nich chodzic bo ladne sa , jutro moze wkleje fotki

Natalka dzis zjadla zupke jarzynowa na obiad i jej strasznie smakowalo

reklama
e-stera
Fan(ka)
Czerwona herbatka jet super.....a ja polubiłam ostatnio warzywa gotowane na parze

Ja jem ostatni o 18 a chodzę spać ok 24...a jak już jestem bardzo głodna to jem pomidorki z oliwą z oliwek czosnkiem i świeżą bazylią.........mniam
Oszukuję też brzuszek litrami wody niegazowanej......słodyczy nie lubię więc nie mam z tym problemu, od 15 lat nie słodzę kawy ani herbaty:-)

Ja jem ostatni o 18 a chodzę spać ok 24...a jak już jestem bardzo głodna to jem pomidorki z oliwą z oliwek czosnkiem i świeżą bazylią.........mniam
Oszukuję też brzuszek litrami wody niegazowanej......słodyczy nie lubię więc nie mam z tym problemu, od 15 lat nie słodzę kawy ani herbaty:-)