Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam w piękny poranek:-):-)
My dzisiaj mamy szczepienie i bioderka-wszystko było ok ale to ze względu że Oli to wcześniak to tak wizyta kontrolna dla świętego spokoju Sylka a nam 26 czerwca stuknie 4 rocznica, a 23 czerwca 25 mi strzeli
Pumi mój Oli też przeszedł sepsę, ale my już w styczniu mieliśmy wizytę u okulisty....a do grudnia jeszcze 3 razy u retinopaty mamy się pojawić-czy soczewka w oku sie nie odkleja.To ze względu na wcześniactwo i ze Oli leżał pod tlenem w inkubatorze .
Dalatego byłam zdziwiona,że wy na początku po tych przejściach nie mieliście takiej poradnii........bo można by było to wcześniej zacząć leczyć
A wiecie,że dzieci, które miały żółtaczkę i były naświetlane też powinny odbyć przynajmniej 2 wizyty u okulisty i retinopaty?
Co do gadania..Oliśkowi buzia się nie zamyka.....a najbardziej rozgadany jest o 7 rano....budzi rodziców żeby go wzięli do siebie do łóżka
Cudak jeden w autobusie ludzi zaczepia Wszystkiego naj, naj dla Wszystkich dzieciaczków, które skończyły dzisiaj 4 miesiące
U nas też mały gada najwięcej o 7! a jak go się jezcze rozbierze i jest od pasa w dół na golasa to sam uśmiech widać Wszystkiego najjjjjj dla naszych malutkich pociech!
Dzisiaj zapytam się ortopedy kiedy będziemy mogli przesiąść się do spacerówki;-)
Czy Wasze dzieciaczki też sie tak brudzą, czy tylko Oliś taki brudasek?
Codziennie muszę mu nakaldać nowe ubranko a czasami 2 razy dziennie bo to sok gdzieś poleci, a to mleko a to się cały zaślini.A jak mu wkładam śliniak to go je
moja też z rana najbardziej rozgadana, ale jak już wszystkich obudzi i my wstaniemy, wtedy ona idzie jeszcze lulać, drzemke mam półgodzinną, a potem to już wstajemy, ubieramy się i mlezko, no i zabawa do teraz
Sylka moja malizna tez sie smieje przez sen!I codziennie rano wita nas usmiechem swym pieknym bezzebnym...Tak ja kocham strasznie!Nawet nie wyobrazalam sobie,ze taka kruszynke mozna tak bardzo kochac...Ale placze juz w tej chwili nie tylko jak jest glodna(bo do niedawna tez u nas tak bylo) Juz jej sie lezenie w ogole nie podoba...Jak najmniej lezec chce.Ale jestem nieugieta.Nie podniose jej oparcia absolutnie!!!!Jak sie nauczy swobodnie siedziec-prosze bardzo! ;-)
Od kąd podaje Kacperkowi marchew to jest tak upaćkany!!!! i też zdaża się że przebieram go w środku dnia bo rękawki i pod brudką ma pomaranczowo!
Kupkę zrobił uff, ale po kilku dawkach odpowiedniego syropu! Dziś mamy zamiar jechac z małym do fotografa moze jakies takie fajne fotki mu porobi i się w antyrame wsadzi...a przy okazji musimy ustalić z fotografem nasz ślub.Adaś chce koniecznie zdjęcia u fotografa, to już mi sie wydaje dawno przeszło... teraz robi się na całym weselu, zresztą mamy znajomego który będzie na ślubie i będzie robił zdjęcia, takie normalne ,nie ustawiane...
My w prawdzie bierzemy ślub dopiero w czerwcu(21.06) ale 16.06. też nam stukną już 4 latka.A 23 maja kończę 25 lat Jestem od ciebie równiuteńko miesiąc starsza Esti ! Ty jesteś Rak jak mój mężuś..Cudowni ludzie te Raczki Przynajmniej ten mój...