reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

salik Wiktorek super ! A jaki pulchniutki..hehe...
esti, Oliś rzeczywiście jeździ w wózku jak mój Kubuś ... hehe, jakby już miał siedziec ;-)
wszystkie dzieciaki to słodziaki !

reklama
wszystkim malenkim na nowy miesiac duzo zdrowka a mamusia chwil ciszy i spokoju:-D:-D:-Dhehee

no a oto moja "Buleczka", pies Saszka, i Nadi z moja Mama wacha magnolie!

Cze.
Ale drukujecie.... :-D
Duśka zaczęła się przekręcać w końcu na bok. :-) I się wścieka :-D bo chciałaby na brzuch od razu. Dziś jak się obudziłam to leżała w poprzek z nogami wystającymi przez szczebelki :dry: Nic jej oprócz cycka nie daję, a kupska ani widu ani słychu, tylko bąki non stop. Już sama nie wiem co z tym robić. Na dodatek oczko jej łzawi. Przemywałam parę razy solą fizjologiczną, ale dalej to samo.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :-D

reklama
a to dzisiaj , ja wygladam jak pol d...y zza krzaka:rofl2: ale Nadusia slodki tluscioszek i troche ju ciezki:zawstydzona/y:

Do góry