reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Olis tymi wielkimi oczkami to bedzie czarowal:tak: drobniusi ale juz widac, ze ladnie przybiera i rosnie na dlugosc, poza tym on spala bedac takim spryciarzem, jak mala malpka sprytny, super! Jak ma wiec przytyc, moja to laskawie na bok sie przewroci i tyle z jej gimnastyki:crazy:wiec wyglada jak wyglada, mam nadzieje,ze intelektem nadrobi bo z baletu pewnie nici:baffled:jak tak dalej bedzie szamac:sorry2:

Witajcie.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH 4-MIESIęCZNIAKóW!!!!!
Ja od wczoraj wróciłam do pracy po macierzyńskim więc mam mało czasu na pisanie.A Wy tyle drukujecie ze od pół godziny staram sie Was doczytać.

Ania wyglądasz kwitnąco a Nadusia superancko taki bobasek słodki. Ona ma Twoje oczy, taki sam kształt ale rysy to ma Lukiego ale to dobrze jak dziewczynka na tatusia jest podobna bo bedzie szczesliwa na odwrot jest z chłopcami;-). Powiem ci wcale nie wygląda na "zapasioną", mnie sie podba.
Dzisiaj Dawid mnie w policzki gryzł z taką złością ale sie brechtalismy. Zęby mu idą i wszystko sobie wpycha do buzi i robi takie miny i takie dzwieki wydaje, ze sie nie da:-D

Salik Oli sie dopomina sam, na siłe nie wciskam to daję tym bardziej ze jemu im wiecej tym lepiej.............a Wiktorek jak by chciał to by sie domagał wiec sie nie martw...ładnie wygląda i dobrze przybiera więc dostaje tyle ile trzeba
Anja trzeba by było zrobić zdjęcie tylko w pieluszce Oliśkowi i Nadii.............za parę lat mieliby ubaw a może jakoś sie da w photoshopioe skleić oba zdjęcia?:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Ja zrobię Oliśkowi Ty Nadii i połączymy:-D:-D:-D

reklama
Do góry