reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Oli też tak ma..ręce mokre i lodowate.a mankiety w bodach.szkoda gadać:-D:-D:-D
Anja on po prostu z brzuszka na plecy z pleców na brzuszek, itd.jak beczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja sie boję co to będzie jak on zacznie chodzić:szok::szok:skoro już teraz wszędzie go pełno.
Salik ja nie mogę go zostawić na naszym łożu małżeńskima.....a mamy duże, bo znalazłabym go po minucie na podłodze:no:

A wiecie co skubany robi?Jak złapie mnie za ręce to siada i od razu na nogi staje i sztywno stoi:szok::szok::szok::szok:

Albi
będziesz pracować w zawodzie?

Załączniki

• Zdjęcie002.jpg
    Zdjęcie002.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 33
Nasz maluch zasnął nam dzisiaj podczas kąpieli :rolleyes2::rolleyes2:i śpiącego wycierałam i ubierałam.nawet nie drgnął..............to pewnie po tej szczepionce...następna 23 czerwca!W moje urodzinki :-D:-D:-D:-D
A ja zrobilam sobie dzisiaj pediciure, chyba z1, 5 godzinki mi to zajęło...............tradycyjnie pomalowałam..french i jakieś tam coś napaćkałam
Lecę karmić małego i lulku

Dusia cudowna.
Esterka gdybym byla laska to bym napewno sie ujawnila a ze nie jestem to natke pokazuje bo mama to juz muzeum:-D

reklama
piekne te nasze maluchy!!!!!!!!az lezka sie kreci jak pieknie rosna i zaczynaja broic:-D
czy wasze dzieciaczki tez tak odpychaja sie nozkami jak leza jakby chcialy zrobic mostek tak daja pupe do gory???Kuba mi tak dzis lozko przewedrowal pod moim bacznym okiem:sorry2: fotki z dzisiaj jak Kubus chce przytulic mamcie:rofl2:i jak cwiczy podnoszenie glowki:tak:

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    139,8 KB · Wyświetleń: 29
  • P1000336.JPG
    P1000336.JPG
    129,8 KB · Wyświetleń: 22
Do góry