reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Albi, z tym kwitnieniem to raczej przesada, ale dzieki:-D
Esti super pomysl, jak on sie cholera doczolgal na ta podloge? szok!:szok:
Jak nakrecona zabawka:-D

moge sie domyslac jak to zrobil wiktor tez sie przemieszcza ale tylko po naszym lozu malzenskim :-D :-D :-D tylko ze wiktor sie kreci jakos tak smiesznie i tak sie porusza po lozku. bo w lozeczku jak spi na brzuszku to sie rekami w dol spycha i dochodzi do konca lozeczka.

Pam ty juz wrociłas a ja wracam 18 czerwca ale jutro juz mi sie konczy macierzyńskie.
Ania nie przesadzam, naprawde wyglądasz super.
Mam ochote na naleśniki z syropem klonowym.

cześć
ja tez czesto przebieram kamilka ,z tego wzgledu ze sie strasznie slini i non stop ma wszystko mokre.
dziewczyny super suknie ,strasznie mi sie podobaja.
Kamil tez ostatnio marudzi w wozku bo niepodoba mu sie lezec ,on chcialby sobie usiasc juz podnosi mi sie co chwila a ze ja mu niepozwalam -zajmje go czyms non stop to on sie zlosci

reklama
Do góry