reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
agnie, efekt jest rewelacyjny!! superowo to wygląda!!
kurcze ja w kwestii jedzenia to jeszcze jestem zielona, ale jak zaczne wprowadzać mojej malej stopniowo inne rarytasy niż mleko to będę sie Was pytać :)
my załatwiania do śluu cd, czyli mamy dzień w rozjazdach

Witam po weekendzie!Ale nadrukowalyscie...

Ja wprowadzam soczek od nastepnego poniedzialku.Dzisiaj na testa bede robic soczek(sami wypijemy).W kupnych jest cukier...A ja wrzuce marcheweczke sobie do termola(bo mamy thermomix-duze ulatwienie w zyciu codziennym z amlutkim dzieckiem i jego papkami),dodam troche wody i gotowe :tak:Swoja droga moja malizna w piatek konczy 5 miesiecy a jako jedna z ostatnich pozna smak mafefki... :-D

My musimy wplacic w tym tygodniu zaliczke w knajpie na obiad poslubno-pochrzcielny :-D Wiem,ze sie troche rodziny zjedzie...A ja chcialam tylko nas+rodzicow+chrzestnych+swiadkow...

reklama
kilka dni temu zalozylam jak pewnie zauwazylyscie nowy watek -przepisy .zachecam do wpisywania tam tych przepisow ktore pisalyscie na tym watku i trudno je teraz znalesc . szczegolnie slynne ciasto cytrynowe. napisalam wam tam dwa przepisy na ciasto na zimno .sa przepyszne te ciasta , latwe i szybkie w zrobieniu. polecam .ja nieumiem piec ciast jak juz pisalam wiec robie takie. :tak:

Do góry