reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

zasnął odłożyłam go do wozka .uff.rece mnie tak bola i plecy ze szkoda gadac .nosilam go tak od szostej.
on jest marudny juz kilka dni i nocy ,jego doktorka mowila ze to przez zeby bo wyrzynaja mu sie dwa naraz . biedulek malutki. ale tak jak dzis jeszcze niebylo. ale to pewnie dlatego ze pogoda jest okropna leje i leje. puki kamil spi musze sobie zrobic liste co mi bedzie potrzebne na chrzciny kamilka .

reklama
Zaraz się ugotuję !:crazy::crazy::crazy: Julci nie chcą przyjąć do szpitala z babcią, bo gadają ze ja mam przyjechać i podpisać ze ona może zostać z babcią, na piśmie nie może być, musi być osobiście, debilizm. Ja mam tam prawie 500km, M w pracy, i w dodatku Kuba :crazy::crazy: zaraz szału dostanę. Chyba będą wracać :crazy::crazy:

Kacperek też mi właśnie zasnąl, ja mojemu małemu podałam wczoraj marchewke z ryżem ale nie za bardzo, za to jak daje mu samą marchewkę to nie nadążam mu dawać:)
też może dzisiaj mu ugotuje ziemniaczka i marchewke zmiksuje, ciekawe czy będzie mu bardziej smakowało od tych ze słoiczków:) no a soczki to przewaznie pije marchew z jabłuszkiem bo jak mu dałam czarną porzeczke to pluł- za kwaśna, a mamy jeszcze w zanadżu bananowy:):):)

co za kretyni.przeciez jak napisalas im oswiadczenie to co oni jeszcze chca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:biurokracja pieprzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja jem wkoncu sniadanie ipisze liste zakupow na chrzciny i wogole tak orientacyjnie co bedzie mi potrzebne.D.bedzie w domu dopiero po 19 takze jak kamil taki bedzie to ciezki dzien sie zapowiada oj ciezki.
kamilek narazie jadl tylko daserek jabko z marchewka ,jadl przetarte jablko przetarta marchewke i pil soczek jablkowy z dodatkiem marchwi i jablkowo marchwiowy .co mu moge wprowadzic jeszcze jak juz to jadl?

co za kretyni.przeciez jak napisalas im oswiadczenie to co oni jeszcze chca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:biurokracja pieprzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja jem wkoncu sniadanie ipisze liste zakupow na chrzciny i wogole tak orientacyjnie co bedzie mi potrzebne.D.bedzie w domu dopiero po 19 takze jak kamil taki bedzie to ciezki dzien sie zapowiada oj ciezki.

szkoda gadać... ale chyba ich przyjmą... coś tam własnie podpisują :crazy::crazy::crazy:

noi po odpoczynku nawet sniadania niezdazylam zjesc kamil sie obudzil bo akurat teraz jest jego czas jedzenia .dam mu jesc i zobacze moze usnie spowrotem po jedzeniu albo moze chociaz bedzie dalo sie go czyms zajac
to dobrze .oby ja przyjeli bo tyle przejechala biedulka ,zreszta jej jest to potrzebne a ty przeciez niemasz swojego klona i rozdwoic sie nierozdwoisz

reklama
Szału można dostać z naszą służbą zdrowia :wściekła/y:
Dzisiaj w nocy była burza, młoda się przestraszyła i się obudziła, a ja w ogóle tego nie zarejestrowałam, mąż wstał i ją zasmoczkował :szok: Co ze mnie za matka :-) W ogóle jak zasnęła o 20tej, to nie obudziła się na kąpanie, wstała na karmienie dopiero o 5.
Teraz piszczy do zabawek i się przekręca.
Parę dni temu kupiliśmy naklejki na ścianę do pokoju młodej i oto efekt mojej pracy ;-p
Zobacz załącznik 78514Zobacz załącznik 78515

Do góry