reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja nie mam ja preferuje 4 kolka, u nas troche zimno ale i tak wyjdziemy bo musze isc kupic antyrame na prezent dla mamy i zdjecia wywolac.
ja wczoraj kupilam malemu z hippa 2 kaszki na dobranoc po 4 miesiacu i wlasnie przeczytalam ze jest w nich gluten .... i sie przestraszylam, ale one juz moga powoili gluten no nie ??? to jest kaszka na dobranoc w sloiczku.

reklama
Ewa ja widziałam ten wózek na żywo..moja koleżanka chce spacrówkę kupić dla Dawisiai oglądam wózki............ten wózek z tego względu ze jest 3 kołowy to jest mało stabilny.......bo jak bujałyśmy nim na boki to leciał na bok i siedzenie jest bardzo płytkie.tzn pod pupą o to chodzi...Dawis ma pół roku i jak siedział to nogi mu zwisały

uu to szkoda... :baffled: ja też własnie chcę spacerówkę kupić :happy: ale własnie szukam jaką... z tym że chcę na nią wydać mało kasy... coś w tym stylu jak ten.... a ceny na allegro są szokujące...
tak własnie myślałam, że na nóżki jest krótki i szybko z niego Kubuś wyrośnie ... :sorry2:

Fajne esti ... ztym, że te małe kółka mnie nie przekonują... mam jeden w piwnicy.... jak sobie przypomnę wyprawy po śniegu z Julcią....bbbrrrr.....

Jeździ na razie nim od piatku:-D:-D:-Dale dawiś jest duży jak na pól roku, bo wazy 8300 i ma 80cm długości i nózki mu lezą jak siedzi i jest dosyć szeroki

Nie wiem jak u Was ale u nas zawsze na Dzień Dziecka sklepy dzieciowe robią bardzo duże promocje i jest okazja kupić wszystko taniej

reklama
Do góry