reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dzien dobry i witam w gronie mam, ktore zaliczyly dzis nieprzespana noc....
Borys tez dal dzis czadu. Zasnal pieknie- o 20. Ale to bylo zbyt piekne, bo obudzil sie o 23, pozniej 00.15, pozniej o 3 pozniej o 5, o 7 i teraz kima od 9. On sie wyspi w dzien a ja?
Tak mnie cycek boli,że chyba brodawka mi odpadnie...Od dzis szykuje na noc butle. Nie ma zabawy.....
Jestem zla, niewyspana i jeszcze sie wlasnie dowiedzialam,ze moj mezulo w czwartek, w swieto pracuje....SZOK!!!!
Pumi- ciuszki sliczne ale zastanawiam sie czy Ty polowe z tych rzezcy ktore kupilas Dominisi zalozysz choc raz...;-)
Olisiu nasz kochany- buziaczki od cioci i Boryska na te 5 miesiecy. Badz zawsze taki cudowny i usmiechniety

ja sobie nie zrobię nigdy tatuażu..........nie kręci mnie to
Oddałam dziecko koleżance, bo bym zwariowała z nim................w domu bajzel.....obiadu brak....a on piszczy i tylko na rękach:baffled::baffled::baffled:.od 12 nic nie jadłam, bo nie mam jak..łeb mi pęka a ten wyje.Monika wzięła.........ma już 8 letnią córkę i myślą o kolejnym a Oliśka uwielbiają więc będzie mu dobrze.Mieszkają w bloku obok wiec jak sie uporam z bałaganem i obiadem to pójdę po niego

Pewnie pomyślicie, że jestem wyrodna matka ale szczerze powiedziawszy mam to gdzieś...................
Esti doskonale cie rozumiem .ja wczoraj pocalym dniu mialam tak dosc wszystkiego kamil tylko plakal i plakal caly dzien go nosilam na rekach .wieczorem bolaly mnie rece ,plecy i psyhicznie bylam wykonczona .wiec jak przyszedl o 19.00 D. z pracy powiedzial ze teraz on sie zajmie to poszlam do kuzyna na kawe posiedziala odprezylam sie psyhicznie i wrocilam . i dobrze ze tak zrobilam bo bym zwariowala jak bym nieposzla .okazalo sieze jak wrocilam kamil juz spal ale obudzi sie o 2.00 i niespal do 9 rano i oczywisciecznowu to samo .koszmar jakis .zdrzemnal sie do teraz .w tym momencie sie obudzil

OLIS KOCHNIE WSZYSTKIEGO NAJ!
OLi cudny jest!

Moja spi w nocy ale aby ja uspic 1godz kolysania w kolysce, rzuca sie ,arudzi, mialczy, musimy ja glaskac i nie odchodzic, zanim zasnie.:sorry2:

nie moge nic w chacie zrbic w ciagu dnia spi 3 razy po 40min a tak na sec nie moge od niej odejsc, bo zaraz pisk na wysokie C:rofl2:
Ja jestem obok jest git, wiec pol dnia spedzam na podlodze z laptopem lub ksiazka:-p
ale widze,ze z reszta dzieciarni nie lepiej i lepiej nie bedzie zapewnie, to dopiero preludium:crazy:

reklama
Do góry