ja sobie nie zrobię nigdy tatuażu..........nie kręci mnie to
Oddałam dziecko koleżance, bo bym zwariowała z nim................w domu bajzel.....obiadu brak....a on piszczy i tylko na rękach

.od 12 nic nie jadłam, bo nie mam jak..łeb mi pęka a ten wyje.Monika wzięła.........ma już 8 letnią córkę i myślą o kolejnym a Oliśka uwielbiają więc będzie mu dobrze.Mieszkają w bloku obok wiec jak sie uporam z bałaganem i obiadem to pójdę po niego
Pewnie pomyślicie, że jestem wyrodna matka ale szczerze powiedziawszy mam to gdzieś...................
Oddałam dziecko koleżance, bo bym zwariowała z nim................w domu bajzel.....obiadu brak....a on piszczy i tylko na rękach

.od 12 nic nie jadłam, bo nie mam jak..łeb mi pęka a ten wyje.Monika wzięła.........ma już 8 letnią córkę i myślą o kolejnym a Oliśka uwielbiają więc będzie mu dobrze.Mieszkają w bloku obok wiec jak sie uporam z bałaganem i obiadem to pójdę po niegoPewnie pomyślicie, że jestem wyrodna matka ale szczerze powiedziawszy mam to gdzieś...................

oj nawet nie wiesz jak ja dobrze to rozumiem.... dobrze, ze juz jej to minelo, na szczescie(twu, twu zeby nie zapeszac
szczerze i otwarcie...