KAsia jak slicznie i slodko - zazdroszcze ja tez juz chce tego wyjatkowego dnia!!!i nocy hehehe

Albi dzieki -bo ja to juz sobie wkrecilam ze ten moj synus to nic po mamusce swojej ukochanej nie ma
a Dawidek niesamowity!!!!:-)
Salik nie chce miec ciagle na plecach wymysl inne miejsce dla mnie
a Luki w nasza rocznice mnie zaskoczyl !!!powiedzial zebym nie zakladala wkladki na 5 lat bo on bedzie mial 30 lat i bedzie za stary na robienie dzieci........
na co ja...to kiedy chcesz miec nastepne a on ze za 2-3 lata
a swoja droga dzis w DDTvn mowili o przepisach kulinarnych na chlopczyka i dziewczynke dla kobiet w ciazy
jak sie je do 1800cal dziennie to lasencja a jak wiecej i bardziej tlusto to facet -moj Ł skomentowal to tak (bo ja zarlok jestem) no to nie bede miec corci ,....myslalam ze padne

Albi dzieki -bo ja to juz sobie wkrecilam ze ten moj synus to nic po mamusce swojej ukochanej nie ma

Salik nie chce miec ciagle na plecach wymysl inne miejsce dla mnie

a Luki w nasza rocznice mnie zaskoczyl !!!powiedzial zebym nie zakladala wkladki na 5 lat bo on bedzie mial 30 lat i bedzie za stary na robienie dzieci........

a swoja droga dzis w DDTvn mowili o przepisach kulinarnych na chlopczyka i dziewczynke dla kobiet w ciazy