reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

KAsia jak slicznie i slodko - zazdroszcze ja tez juz chce tego wyjatkowego dnia!!!i nocy hehehe:laugh2::-p
Albi dzieki -bo ja to juz sobie wkrecilam ze ten moj synus to nic po mamusce swojej ukochanej nie ma:rofl2:a Dawidek niesamowity!!!!:-)
Salik nie chce miec ciagle na plecach wymysl inne miejsce dla mnie:-p
a Luki w nasza rocznice mnie zaskoczyl !!!powiedzial zebym nie zakladala wkladki na 5 lat bo on bedzie mial 30 lat i bedzie za stary na robienie dzieci........:laugh2:na co ja...to kiedy chcesz miec nastepne a on ze za 2-3 lata:szok:
a swoja droga dzis w DDTvn mowili o przepisach kulinarnych na chlopczyka i dziewczynke dla kobiet w ciazy:laugh2:jak sie je do 1800cal dziennie to lasencja a jak wiecej i bardziej tlusto to facet -moj Ł skomentowal to tak (bo ja zarlok jestem) no to nie bede miec corci ,....myslalam ze padne:laugh2:

reklama
Salik no to tak jak ja wczoraj pisałam. Ugotowałm ziemniaka i młodą mafefke i to zmiazdzyłam blenderem az powstała papka i zajadał tak, ze głowa mała a cała miseczka wyszła.

mój przyszły mąż ma 3 tatuaże, pierwszy zrobił sobie jak był we francji 8 lat temu i jest to znak prawdy ,pozniej pojechał 2 lata później w to samo miejsce i na ten znak zrobił sobie wkoło słońce:) A teraz jak mały się urził zrobił sobie trzeci z inicjałami małego:) i te tatuaże mieszcza sie na barkach... niedługo miejsca mu zabraknie tak żucił sie na te tatuaże.
A ja też mam malutki ttuaż na palcu zamiast pierscionka- motyla fajnie to wygląda, ale!!!... zrobiłam sobie w miejscu gdzie powinno się nosić obrączkę i musieliśmy zamówić szerokie obrączki;/

Ze mną coraz gorzej katar sę nasila głowa pęka na szczęście mały mi ładnie śpi więc sobie odpoczywam:p
co do ziemniaczków to ja swojemu maluszkowi zrobie jutro.
Jutro jade z małym na pobranie krwi bo miał ostatnio złe wyniki wyszła mu anemia i bierzemy miesiąc żelazo, mam nadzieje że juz wszystko jest w normie:) i za tydz szczepienie, ciekawe jak sprawdzi sie mój magiczny plaster znieczulający który dostałam od mojej szwagierki z francji

Witam laski:-)
Ale nadrukowałyście.............au nas pogoda paskudna..................cały dzień pada ale nie przeszkodziło mi to w odwiedzeniu koleżanki, która 5 tygodni temu urodził Kornelię-ale śliczna dziewczynka.
Wypiłam dzisiaj 2 kawy i ledwo na oczy patrzę.........mały marudny sie zrobił po powrocie do domu.........ale w gościach był grzeczniutki:tak:
Jutro znowu spróbuję ugotować mu ziemniaczka ale z brokułem.....może zje:nerd:

Wiecie co, ja sobie zrobiłam tatuaż 3 lata temu i drugi raz bym nie robiła... Chciałabym się go chętnie pozbyć. Niepotrzebnie skórę sobie zapaskudziłam :S

ja tez gdybym miała jeszcze raz robic to juz bym nie chciała,taki wybryk, z nudów chyba to zrobiłam

reklama
Ja dlatego wlasnie nie chce...Wystarcza mi lamparcie cetki ;-) Ale mezus bardzo chce.Jeden konkretny.Wiec postanowilam mu go podarowac z okazji slubu...A co sie bede :-)

Juz sie nie moge doczekac kiedy podam maliznie pierwszy soczek!Zrobilam nam dzisiaj "Kubusia" domowego.Wyszedl przepyszny...Mniam,mniam...A maliznie na poczatek soczek z marcheweczki...Kubeczek zakupiony,miseczka,lyzeczki...I juz sie nie moge doczekac po prostu!!!:laugh2:

Do góry