reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ja dzisiaj w miedzyczasie z moja piszczalka zrobilam deser marchewkowy(hinduski), ser do Palak Paneer( hinduski ser ze szpinakiem)-obled!!! i focaccie:szok::szok::szok:
Jutro planuje jeszcze samosy i curry.
Wszystko na blogu, uzupelnie tylko deserem i palak paneer:-D

neelafish

reklama
Joa ząbkowanie moze sie zacząc juz w 2 miesiącu a pierwsze ząbki moga juz małemu wyjsc w 4 miesiacu.
Ząbkowanie nie jest rowniznaczne z tym, ze zaraz bedzie miał ząbki, jak wczesniej wspomniałam moze zacząc ząbkowac w 2 miesiącu a pierwszy ząbek moze sie pokazac w 7-8 miesiącu.
Esti jeśli mowa o pierdzelniku to ja mam takiego futrzaka co sie Mona zwie. Własnie sobie przypomniała o kajzereczce sprzed jakiegos czasu i ją wpiernicza na chodniku w przedpokoju. Marek mowi, ze chciała sobie ususzyć a potem zjesc taką chrupiącą a ja sie smie, ze sobie bułeczke tarta zrobiła.:-D

Głowa przeszła i mogę na ful posluchać Korna!:-D:-D:-D:-D:-DObiad prawie gotowy
Odzyskałam siły do bycia znowu matką:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: i czekam na moją zgubę....na razie śpi więc jak wstanie to po niego idę

"Prawdziwych przyjaciół poznaje siew biedzie"...bardzo mądre i prawdziwie powiedzenie:tak:Monika odkąd sie urodził Oliś jest dla mnie-.młodej mamy dużą pomocą.............bardzo mnie wspierała jak Oliś leżał na intensywnej terapii....................i teraz kiedy trzeba a może to mi pomaga jak trzeba z małym zostać.
Nigdy mi nie mówiła jak mam wychowywać dziecko i nie dawała rad w stylu: "A ja robiłm tak, a ja bym tak nie robila, zrób to , zrób tamto............"

my juz po zakupach, po kapieli i maly zasypia, dzisiaj tak jak wszystkie maluchy piszczal, milczal, plakal i tak w kolko leb mi pekal, przyszedl Jacek i sie nim zajol ufff.... potempojechalismy na te zakupy i mi przeszlo bo maly zasnol, kupilam mu dzisiaj kaszke z BoboVity na dobry sen :-) daje sie do wody (jak dla mnie ochydna) a on sie zajadal strasznie, jestem ciekawa czy bedzie spal tyle samo co po mleku z kleikiem.
Esti ja cie dobrze rozumiem, pamietacie jak moj syn nic innego nie robil tylko non stop ryczal i trzeba bylo przy nim byc ??? czasem go siostrze oddawalam albo wychodzilam z pokoju zeby sie na nim nie wyrzywac, dobrze zrobilas, bo on zmierzły ty zła i zmeczona to nie najlepsze polączenie.
A ja sobie zrobie tatuaz na łopatce, a Bsiu ty moze jakis malutki na kostce :-D moja kumpela ma napisane "Angel" ozdobnie i swietnie wygląda.

reklama
Do góry