reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Panterka na tylku w modzie :tak: Tez mam i wiem,ze nie zniknie mimo jakichkolwiek staran.Wiec sobie odpuscilam i zaakceptowalam...Przy nastepnym naszym dzidziolu przynajmniej nie bede sie martwic czy rozstepy wyskocza bo juz beda :-D Wiec czym sie przejmowac?

Cos sie zle czuje dzisiaj...Najchetniej polozylabym sie z malizna.Ona mi ladnie zasypia ale tylko kiedy sie z nia poloze.A jak spimy razem to moglaby chyba caly dzien przespac :-D:sorry2:

A tatuaze...Moj mezus od dawna juz chce tatuaz.I zamierzam mu podarowac go w prezencie slubnym.Ja nigdy nie chcialam...Bo to zbyt wiele decyzji:gdzie?co? a to drugie naprawde trudne...Ale chyba najbezpieczniej by bylo na lopatce.Jak bym robila to wlasnie tam...Kolezanka robila sobie pare lat temu na lydce i jej sie rozlalo :-( Fatalnie wyglada...A normalnie-w dobrym salonie niby.Ciekawe czemu jej sie rozlalo???

reklama
oby Kubula wytrzymał z taka zona bo ona juz taka charakterna po mnie, dzis caly dzien placze, o 4sek smieje sie sw glos, znowu placze i tak w kolko... coz, prawdziwa kobieta...

piszecie o przygotowaniach do slubu i mi sie ten piekny dzien tez przypomnial:zawstydzona/y: pokaze wam zdjecia, a co hi hi:-D a jeszcze wklejam wam zdjecie z moimi siostrami 2 lata temu w kwietniu bylo robione, brakuje tylko brata ale robil za fotografa:tak: a i jeszcze mojej kuzynki blizniaczek zdjecia, teraz maja prawie 3 latka:))i beda mialy braciszka bo basia jest w 5 m-cu teraz:))

Załączniki

• IMG_6505.JPG
    IMG_6505.JPG
    84,9 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_6561.JPG
    IMG_6561.JPG
    171,8 KB · Wyświetleń: 33
  • kwiecien 2007 holiday w domu (18).JPG
    kwiecien 2007 holiday w domu (18).JPG
    46,1 KB · Wyświetleń: 27
  • kwiecien 2007 holiday w domu (88).JPG
    kwiecien 2007 holiday w domu (88).JPG
    91,8 KB · Wyświetleń: 25
Salik ja zaszlam w ciaze 3 miesiace pozniej od zrobienia - chyba przeczuwalam :laugh2:
a gdzie chcesz zrobic??bo ja tak mysle i nic nie moge wymyslec bo albo przytyje w ciazy z nastepna dzidziunia albo zbyt widoczne miejsce i nie moge ze wzgledu na estetyke pracy w aptece.....:dry:nawet jakbym chciala na pupie to nie bo mam rozstepy - chyba ze panterke hehehe:-D
Dziuba jak tam moja przyszla synowa ??broi??:-p
co do pogpdy to nawet nie sie wypowaidam nawet dobrze bo ze slonka skorzystalismy z Bubusiem jak bylismy u moich rodzicow i non stop slonko i urzedowalismy na dzialeczce:tak:teraz troche w domu posiedze bo ostatnio ciagle mi maruszi na spacerze bo nic nie widzi jak lezy i az mi sie odechciewa:dry:dzis rano przyszla polozna i pobrala krew Bubuniowi ale plakal :zawstydzona/y::-(tak mi go zal,....zawsze potem mocno go tule i caje cycunia...:zawstydzona/y:

Pumi widze, ze tez Toyotką pomykasz ;-) czyli wszystko zostaj w rodzinie bo ja tez :-D. Jak tam moja przyszła synowa sie miewa, ćwiczyłas z małą przez łikend??
Ewa a gdzie mała jest w CZD?? My dzisiaj tam spedzielismy tam cały dzien w poradni audiologicznej, wyniki super. trafiliśmy na taką fajna Panią dr, ze jak jej wspomniałam o wedzidełku to odrazu dała skierowanie do logopedy a mgr logopeda nas przyjeła bez zadnego ale. Słuch profilaktycznie do powtorzenia jeszcze w grudniu a logopeda i foniatra + chirurg to wszystko od wedzidełka we wrzesniu i moze juz mu je podetną.
Kurcze tak mowiłam Markowi, ze mamy zdrowe dziecko ile to sie trzeba nalac z nim po lekarzach a co z tymi co maja chore dzieci:-(. Za to w kolejce do słuchu była z nami mam 3 jaczek. Jakie one słodkie i malenkie to wam mowie.
Ewuś ja ci wcześniej mowiłam, ze Jula i Kubucha (moj słodki blondynasek) są jak dwie krople wody. Basia moze mały i jest podobny do taty ale uśmiech "pełną gębą" to ma to Tobie;-)

Dzisiaj ost Rotawirus był, 30 ost hexa i jeszcze w 6 i 7 miesiacu pneumokoki. Po pomiarach głowa i klata w normie, z wagą nie jest źle bo tylko 200 gr mu brakowało do normy, za to wzrostem jest miedzy 75 a 90 centyla. Pani dr była zachwycona nim, mowi, ze silny i ruchliwy chłopak i niedługo bedzie miał ząbki bo mowi, ze widac juz bielutkie dziąsełka. Mowiłam wam, ze jak sie powie hej to Dawiś powtarza hej. Jak go uspokajałam i mowiłam hej, to on powtarzał po mnie to Pani dr w szoku była. Potem ona powiedziala hej i powtorzył. Ptem jak płacilismy za szczepienia to podeszła inna dr a nasza mowi cos ci pokarze i mowi hej a Dawid heeej:-D a ta druga doktorka :szok:. Wiecie ja zaczełam mowiac mając 7 miesiecy moze i ten moj łobuziak zacznie tak wczesnie hihi

reklama
moj syn zjadl mi wlasnie calego ziemniaka z talerza, bez oleju wez niczego takiego ugotowanego, dawalam mu palcami rozdrobionego w buzi i cieszyl sie jak nigdy, suchy kartofel smakowal mu bardziej niz te sloiczki, a dalam mu tylko do sprobowania, to wtrabil mi calego.

Do góry