reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D dzwon po siostre, mame i zrob sobie OFF! nie przejmuj sie, masz po prostu dola ze zmeczenia i tracisz cierpliwosc.
ja mam 30 lat wiec powinnam byc juz bardzo cierpliwa i zorganizowana, ale czasami tez nie wyrabiam jak Nadia jeczy i marudzi:no:
niewazne ile sie ma lat kazdy jest tylko czlowiekiem i ma prawo miec dosc . nieprawda?

aga wyczytalam na nowej moniki stronie- poplakalam sie az: :zawstydzona/y:
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".

Hyhy, wzruszające. :-)
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE! :-)

A DLA NASZEGO KOCHANEGO OLIWIERKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!! :-D

esti,
Mamy taką samą niebieską flanelę w zwierzaczki :-p
Byłam dzisiaj z młodą u pediatry, okazało się, że mała ma zapchane kanaliki łzowe i trzeba będzie masować. Poza tym mam po 3 dniach bez kupy jej wywoływać i jak najszybciej wprowadzać nowe pokarmy, żeby kupska było więcej i problem sam powinien zniknąć. Jeszcze jakieś krople mam przed posiłkiem dawać...
Odpukać moje dziecko jest w miarę spokojnie, tylko jak piszczy to bębenki pękają :-)

Już nawet nie chce mi się komentować ilość wydrukowanych przez was postów....:baffled::dry:

Witam nowe mamusie!Ależ nas się dużo robi :laugh2: Niedobre baby,które upokarzają forumowe koleżanki!Co to w ogóle ma niby znaczyć???U nas spokojniej.Często występują w prawdzie różnice zdań ale każda chce tylko jak najlepiej dla swojego maleństwa...Więc pewne rzeczy staramy się sobie wybaczać... :tak:

Oliśku kochany dużo pogodnego uśmieszku(którego dotąd ci nie brakowało),wielu radości,mnóstwo słonka i troszkę więcej ciałka(żeby mama nie musiała wysłuchiwać ułomków żadnych więcej)!!!:cool::rolleyes::cool::rofl::rolleyes:

Od poniedziałku Zuzik będzie dostawać nowe posiłki-zaczynamy od soczku marchewkowego!Nie mogę się doczekać!Dlatego ciągle o tym piszę...Chcę się podłączyć jak tak ciągle piszecie co już jedzą wasze szkraby...:sorry2:

No i kupię jej też już kaszki te od 4 miesiąca.Będę mogła ją w razie czego na dłużej zostawić u teściowej...Ślub i chrzciny się zbliżają więc będzie coraz więcej załatwiania...

kamil zjadl deserek jablko+marchew+dynia ,smakowalo mujak niewiem.i zasnal po ty, jedzonku .mam nadzieje troche pospi bo chcialam ugotowac wkoncu obiad .szkoda ze ta pogoda taka beznadziejna bo poszlabym z nim na spacerek popoludniu i bylby wieczorem spokojniejszy.no nic zobacze co bedzie popoludniu jak bedzie dalekj taki jaki do tej pory i niebedzie lalo to pojde z nim .ubiore tylko cieplej i juz.

reklama
Do góry