w koncu sukces doczytalam Was

Olis kochany moj obys sie rozwijal tak dobrze jak do tej pory i usmiechal sie ile tylko wlezie:-):*
LAsencje kochane zapraszam wszytski dzieciaczki do ciotki klotki Basi!!!!!!urzadze im domowe przedszkole bedzie mega imprezka
tez jestem zmeczona.....:-(ale musze sie uczyc cierpliwosci tez ze wzgledu na prace bo czasem przyjda tak zrzedliwe ludki ze rece opadaja

takze zapraszam!!!

Bubus tez cos marudny ale go wytarmosilam wycalowalam az smial sie w nieboglosy po tem cyc i w koncu spi...moge zrobic obiad i Was poczytac

a i recepturka lekow czeka

ide w sobote juz na troche....
w koncu sie zmobilizowalam ide dzis na 16 do fryca!!mam nadzieje ze mnie ladnie netnie bo jak nie to ja jej leb ukrece

wiecie co zrobil "inteligentny "brat mojego Ł.......????przecial nam kabel antenowy od tv i podlaczyl do swojego kompa!!!i nie mam zadnego kanalu a on ma to w D****bo ma all........

szlak mnie trafi z tym "czyms"...nawet nie wiem co sie na swiecie dzieje i nie wspomne o "na wspolnej"

witam nowe kolezanki!!!!!dzieciaczki macie przesliczne!!!

:-)fajnie kolejne bardziej doswiadczone mamuski az sie milo robi na sercu i spokoj na duszy ze mozna sie kogos poradzic;-)
Szczypi ciekawei jak Zuzi posmakuje 1 jedzonko inne niz mamine mleczko

Kubus bardzo lubi labluszko:-)