Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

takze zapraszam!!!
a i recepturka lekow czeka
ide w sobote juz na troche....
szlak mnie trafi z tym "czyms"...nawet nie wiem co sie na swiecie dzieje i nie wspomne o "na wspolnej" 
:-)fajnie kolejne bardziej doswiadczone mamuski az sie milo robi na sercu i spokoj na duszy ze mozna sie kogos poradzic;-)
Kubus bardzo lubi labluszko:-)moj maz przed chwilka dzwonil i mowil ze jak on wroci z pracy to sie chetnie zajmie kamilkiem do konca dnia .tylko ze on wroci dopiero o 19.00 ale dobrei to wczoraj on sie zajal wieczorem malym on go uspil a ja moglam wypoczac po calym dniu. dzis jest duzo gorzej niz wczorajo rety co z naszymi dziecmi sie dzieje?? nadodatek Natalia placze tez jak jest glodna ale jak tylko wkladam jej butle do buzi to wypycha lapkami i zaciska usteczka ale nie zmuszam jej jak nie chce to nie tylko irytuje mnie jej placz z glodu a jak podchodze to dupa, nierozumie mojego dziecka, najlepiej palnac sobie w lep, juz nie moge sie doczekac kiedymaz z pracy wroci, niech on sie nia dokonca dnia dzis zajmuje a ja sobie odpoczne a pozniej na aerobik i kolejna chwilka tylko dla mnie;-)

trochę pisałam i piszę co jakiś czas.Miki jest z 17.01,miał 3940 i 57 cm A ?Twój z którego jest? właśnie zapisuję gg mam innych chłopców ze stycznia,twój już mamwitam Cie monika .ktorego sie urodzil synek ile wazyl mierzyl wogole napisz cos o sobie o dzieciakach .
w koncu urodzil sie pod silna presja 2 tyg po terminie 12.lutego takze moja milosc na walentynki byla juz ze mna
i rodzilam go naturalnie przez 17h nawet 2 razy oxy nie pomagala ale jakos poszlo jak mnie kleszczowym i cesarka postraszyli