reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Agnieszka ja mam to samo juz nie moge wytrzymac z moim dzieckiem, naszczescie teraz spi ale nie wiem jak dlugo, podczas usypiania mam wrazenie ze ona ze mna walczy, horror a teraz zamiast sprzatac siedze na bb i wreszcie pije kawke:sorry2: a i obiad trzeba zrobic:baffled:

reklama
o rety co z naszymi dziecmi sie dzieje?? nadodatek Natalia placze tez jak jest glodna ale jak tylko wkladam jej butle do buzi to wypycha lapkami i zaciska usteczka ale nie zmuszam jej jak nie chce to nie tylko irytuje mnie jej placz z glodu a jak podchodze to dupa, nierozumie mojego dziecka, najlepiej palnac sobie w lep, juz nie moge sie doczekac kiedymaz z pracy wroci, niech on sie nia dokonca dnia dzis zajmuje a ja sobie odpoczne a pozniej na aerobik i kolejna chwilka tylko dla mnie;-)

w koncu sukces doczytalam Was:-D
Olis kochany moj obys sie rozwijal tak dobrze jak do tej pory i usmiechal sie ile tylko wlezie:-):*
LAsencje kochane zapraszam wszytski dzieciaczki do ciotki klotki Basi!!!!!!urzadze im domowe przedszkole bedzie mega imprezka :laugh2:

tez jestem zmeczona.....:-(ale musze sie uczyc cierpliwosci tez ze wzgledu na prace bo czasem przyjda tak zrzedliwe ludki ze rece opadaja:no:takze zapraszam!!!:rofl2:
Bubus tez cos marudny ale go wytarmosilam wycalowalam az smial sie w nieboglosy po tem cyc i w koncu spi...moge zrobic obiad i Was poczytac :rofl2:a i recepturka lekow czeka:nerd::dry:ide w sobote juz na troche....
w koncu sie zmobilizowalam ide dzis na 16 do fryca!!mam nadzieje ze mnie ladnie netnie bo jak nie to ja jej leb ukrece:laugh2:
wiecie co zrobil "inteligentny "brat mojego Ł.......????przecial nam kabel antenowy od tv i podlaczyl do swojego kompa!!!i nie mam zadnego kanalu a on ma to w D****bo ma all........:wściekła/y:szlak mnie trafi z tym "czyms"...nawet nie wiem co sie na swiecie dzieje i nie wspomne o "na wspolnej" :angry:
witam nowe kolezanki!!!!!dzieciaczki macie przesliczne!!!:tak::-)fajnie kolejne bardziej doswiadczone mamuski az sie milo robi na sercu i spokoj na duszy ze mozna sie kogos poradzic;-)
Szczypi ciekawei jak Zuzi posmakuje 1 jedzonko inne niz mamine mleczko:blink:Kubus bardzo lubi labluszko:-)

o rety co z naszymi dziecmi sie dzieje?? nadodatek Natalia placze tez jak jest glodna ale jak tylko wkladam jej butle do buzi to wypycha lapkami i zaciska usteczka ale nie zmuszam jej jak nie chce to nie tylko irytuje mnie jej placz z glodu a jak podchodze to dupa, nierozumie mojego dziecka, najlepiej palnac sobie w lep, juz nie moge sie doczekac kiedymaz z pracy wroci, niech on sie nia dokonca dnia dzis zajmuje a ja sobie odpoczne a pozniej na aerobik i kolejna chwilka tylko dla mnie;-)
moj maz przed chwilka dzwonil i mowil ze jak on wroci z pracy to sie chetnie zajmie kamilkiem do konca dnia .tylko ze on wroci dopiero o 19.00 ale dobrei to wczoraj on sie zajal wieczorem malym on go uspil a ja moglam wypoczac po calym dniu. dzis jest duzo gorzej niz wczoraj
juz niemam pomyslu co z nim zrobic caly czas na rekach spal tylko pol godz. teraz juz niespi i juz placze.

salik prubuje wyslac plik na serwer darmowy - bedziesz mogla sobie wtedy filmik z niego pobrac lub tylko ogladnac...moze cos z tego w koncu wypali!:rofl2:a jesli chodzi i spoacerowke to ja tez zostaje przy mojej ciezkiej bo mam wozek wielofunkcyjny

Witam.Mam na imię Jagoda i jestem mamusią Celinki, urodzonej 09.01.2008, ważyła 2850 g, mierzyła 50 cm. Teraz waży ponad 6 kg i ile mierzy to nie wiem:confused:, ale ubranka rozmiar 74 są za duże, a 68 za małe.
Pozdrawiam.

reklama
Monka a jak rodzilas Mikolajka??moj Bubus tez mial s urodzic w styczni -termin mialam na 29 stycznia ale za chiny ludowe nie chcial wyjsc - nic nie pomagalo!:szok:w koncu urodzil sie pod silna presja 2 tyg po terminie 12.lutego takze moja milosc na walentynki byla juz ze mna:rofl2:i rodzilam go naturalnie przez 17h nawet 2 razy oxy nie pomagala ale jakos poszlo jak mnie kleszczowym i cesarka postraszyli:sorry2:

Do góry