reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
D.tez do wieczora pracuje. tesciowa niezyje ,mama moja chora. siostrea pracuje brat pracuje.ciocia zajmuje sie babcia i do poludnia jest u niej moja siostrzenica. takze niemam go kompletnie z kim zostawic. jak musze cos zalatwic to musze go wlec ze soba .jak niepada to jeszcze spoko ale jak leje to klapa .

reklama
D.tez do wieczora pracuje. tesciowa niezyje ,mama moja chora. siostrea pracuje brat pracuje.ciocia zajmuje sie babcia i do poludnia jest u niej moja siostrzenica. takze niemam go kompletnie z kim zostawic. jak musze cos zalatwic to musze go wlec ze soba .jak niepada to jeszcze spoko ale jak leje to klapa .
Kasiu, pocieszę Cię bo mam podobną sytuację ... Jest tylko jedna różnica - ja się muszę "wlec" z dwójką :rofl2:
dziś dobry humorek mam :-D

oj Agnieszka .wierze ze masz dosc .ja mialam wczoraj a dzis jest gorzej jedna reka pisze do was druga go trzymam i kolysze mam go na kolanach. ja mialam tak z nim przez pierwsze dwa miesiace niespal po nocach w ciagu dnia tez niespal ciagle plakal . potem bylo super do tej pory . teraz znowu jest problem ze spaniem i placze .no a dzis i wczoraj koszmar
Monika ile masz lat ?jeli mozna spytac
Ewa jak julia na turnusie?

nie wytzrymuje, zaraz go udusze tak rycze w lezaczku !!!! ja *******. i ktos mi powioe ze macierzynstwo jest cudowne !!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D dzwon po siostre, mame i zrob sobie OFF! nie przejmuj sie, masz po prostu dola ze zmeczenia i tracisz cierpliwosc.
ja mam 30 lat wiec powinnam byc juz bardzo cierpliwa i zorganizowana, ale czasami tez nie wyrabiam jak Nadia jeczy i marudzi:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry