reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Laski ide spac bo cos czuje ze dzis znowu se nie pospie....grrr
do jutra, zycze Wam przespanej nocy
buziaczki dla Naszych forumowych dzieciaczkow

reklama
oo
Asia jesteś, jak szkoda , muszę znikać:-(
dobrej nocki życzę tobie również Asia a Boryskowi życzę całej przespanej nocki:tak::tak:

teściowej zwróć uwagę, ze jest za głośna a jak się dziecko obudzi to daj jej do lulania, ja tak zrobiłam z mężem i teraz sam przycisza jak mały usypia, bo szlag go trafiał jak musiał go raz lulać a ja siedziałam jak królowa i oglądałam film w dtsie na kinie domowym;-)

napisze jeszcze tylko, ze też znalazłam blog anji i jest tam musaka, nie sprawdzałam jaki przepis ale kiedyś robiłam i jest rewelacyjna

a ostatnio smakuje mi shaorma, tak się to pisze:zawstydzona/y:
dobranoc tobie Pumi też coś się nie możemy spotkać na forum

relaks w wannie teraz slucham muzyki i czekam na mojego misia:happy:
Esti kupilam sobie brazujacy balsam z nivea body....czy to prawda ze balsamy brazujace sa lepsze niz solarium?jesli tak to nie ide na solarium poki karmie Bubusia:sorry2:

Pwowiem wam coś mamusie. Są ustalone siatki centylowe przez lekarzy co sie nieco na tej swojej robocie znają. Siatki jak wiecie wahają sie od 3 do 97 % i to są ustanowione normy jak cos jest ponad albo ponizejno nie jest za dobrze.Wiadomo, ze tez pewne proporcje muszą byc zachowane ale jezeli nie ma róznicy wagi w stosunku do wzrostu 10% do 90% to jest ok tak samo z głową.
Agnie 6900 dla dziewczynek w 4 miesiącu jest 75% w siatce centylowej - jest super
Ania Dusia miesci sie równo w 97%, wiec nie jest mutantem tylko dobrze odzywioną dziewczynką a majac rok moze wązyc "tylko" 10 kg, wiec ten balet to nie skreslaj tak do konca.

B-Asia to prawda............ja byłam od kwietnia tylko 3 razy i więcej nie zamierzam do zimy..................tez używam ale Garniera...dla mnie super jest.Nivea też dobra i Loreal

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry