reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam wszystkie mamy styczniowe a szczególnie panią salik. Chciałabym panią uświadomić , że forum jest po to by je czytać i brać w nim udział. Narazie spokojnie się przyglądałam tym bzdurom , które pani wypisuje ale po ostatnich postach muszę wyjaśnić kilka spraw.
Po pierwsze; nie jestem mężczyzną bo tak jak pani mam piersi macice jajniki.......... i rozum, a przedewszystkim dzieci. bardzo ładnie się pani obroniła tym co napisała dzisiaj o rodzinie pana J (jak to pani pisze) w porównaniu z wcześniejszymi postami.
Po drugie może pani pisać o wszystkim co jest związane z dzieckiem ponieważ jest pani młodą mamą i każdy gest swojej pociechy ma prawo pania cieszyć i w tym nie ma nic złego. niestety nie podobają mi się wcześniej napisane oszczerstwa co do rodziny pana J gdyż znam tą rodzinę od wielu lat. robi pani wielką krzywdę przedewszystkim "teściom" i swojemu J , z których u nas na osiedlu zaczynają się ludzie śmiać.
Może się pani wydać dziwne ale znamy się tu jak łyse konie..
Trafiłam na tą stronę przypadkiem i oczywiście poinformowałam o tym opisywanego w dzisiejszych postach pana po 30 (szczerze , nie dziwie się jego oburzeniu i jestem zdziwiona , że jeszcze nie zareagował ).
Dobrze, że nie wie co pani i pani koleżanki napisałyście na jego temat.
Mam nadzieję, że macie panie tak dużo ciekawych tematów dotyczących waszych dzieci, ich pierwszych kroków , gestów, pierwszych wypowiedzianych słów, że nie będziecie musiały zajmować się oczernianiem rodzin swoich partnerów życiowych.
W każdym związku są problemy pomiędzy wami , rodzicami, teściami, ciotkami.... ale ludzie są po to by je rozwiązywać, eliminować i zapominać ( sama przez to przeszłam)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie styczniowe mamusie i życzę wiele zdrówka i radości dla waszych dzieciaczków.

reklama
witam wszystkie mamy styczniowe a szczególnie panią salik. Chciałabym panią uświadomić , że forum jest po to by je czytać i brać w nim udział. Narazie spokojnie się przyglądałam tym bzdurom , które pani wypisuje ale po ostatnich postach muszę wyjaśnić kilka spraw.
Po pierwsze; nie jestem mężczyzną bo tak jak pani mam piersi macice jajniki.......... i rozum, a przedewszystkim dzieci. bardzo ładnie się pani obroniła tym co napisała dzisiaj o rodzinie pana J (jak to pani pisze) w porównaniu z wcześniejszymi postami.
Po drugie może pani pisać o wszystkim co jest związane z dzieckiem ponieważ jest pani młodą mamą i każdy gest swojej pociechy ma prawo pania cieszyć i w tym nie ma nic złego. niestety nie podobają mi się wcześniej napisane oszczerstwa co do rodziny pana J gdyż znam tą rodzinę od wielu lat. robi pani wielką krzywdę przedewszystkim "teściom" i swojemu J , z których u nas na osiedlu zaczynają się ludzie śmiać.
Może się pani wydać dziwne ale znamy się tu jak łyse konie..
Trafiłam na tą stronę przypadkiem i oczywiście poinformowałam o tym opisywanego w dzisiejszych postach pana po 30 (szczerze , nie dziwie się jego oburzeniu i jestem zdziwiona , że jeszcze nie zareagował ).
Mam nadzieję, że macie panie tak dużo ciekawych tematów dotyczących waszych dzieci, ich pierwszych kroków , gestów, pierwszych wypowiedzianych słów, że nie będziecie musiały zajmować się oczernianiem rodzin swoich partnerów życiowych.
W każdym związku są problemy pomiędzy wami , rodzicami, teściami, ciotkami.... ale ludzie są po to by je rozwiązywać, eliminować i zapominać ( sama przez to przeszłam)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie styczniowe mamusie i życzę wiele zdrówka i radości dla waszych dzieciaczków.

FAK OF FLADRO, pozdro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja chyab jestem na forum najdluzej, wiec wystapie o watek zamkniety , zeby takie cos nam tu nie pipeszylo moralow,

niech sie smieja, smiech to zdrowie!!!!!!!!!!!!!!!1

to jest wogole jakas paranoja i nie wie czemu ktos obcy i ktorego nie dotyczy ten watek sie tu wtrynia, to nasz watek i bedziemy sobie tu pisac co bedziemy chcialy a jezeli sie komus nie podoba to wypad!!!!!!!! Jakas stara dewota nam sie tu udziela a potem chodzi i plotkuje po calym osiedlu, co kogo to obchodzi:wściekła/y:pewnie nie ma zadnego zajecia w domu no coz ale sa ludzie i ludzie i trzeba takich ignorowac:crazy:

.

kurna co to jest, trafila przypadkiem na forum , jasne!!!!!, a ten poj...30letni, ma jakos zareagowac,ze go obrazilysmy!!!!ojojoj bardzo hrabiego- doope przepraszam!
co to kurna ma znaczyc???

a zreszta co kogo to obchodzi czy oczerniamy rodziny swoich partnerow, to nasza sprawa i piszemy to miedzy soba a poza tym w przypadki nie wierze

reklama
jestem oburzona!!! ta szydera pociegneta jest tak daleka ze mnie nosi!!!!!!!!!!!!wiec kobieto pilnuj swoich dzieci i patrz jak rosna czytaj bajki spiewaj a nie czytaj PRZEZ PRZYPADEK czyis prywatnych postow!!!!!!normalnie wstyd!!!!!!!!!i nic wiecej i aga niczym tu nie oczernia rodziny swojego ukochanego ani jego samego!!!!trzeba miec zajebisty tupet zeby tak napisac o mlodej mamci kochanej mamci!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:coz za trud zalogowania sie no podziwiam hehehehe puscily nerwy???szkoda ze Adze nie puscily!!!!a to ze zrobilo jej sie przykro ze tak wazne wydarzenie w zyciu Wiktorka bylo zlane totalnie to jestem ciekawa jakbys Ty zareagowala jakby to Tobie sie takie cos przydarzylo!!!!!! czasem kogos cos poniesie i w zlosci napisze cos nikt sie tu nie zna i kufa jak ktos moze sie smiac z tej rodziny chyba dlatego ze Ty rozgadujesz bzdury i kolorujesz i kufa drukujesz co aga pisze ,,,swoje refleksje na temat jej nowego zycia!!!!zostaw ja w spokoju i zamij sie soba a nie gadasz po sasiadach i psujesz dziewczynie zycie cholero jedna!!!!!!!!!!:angry::crazy::crazy::crazy:co Ci klufa zrobila biedna Agnieszka ????przeszkadza Ci???a moze jej kufa zazdroscisz i sie wpierdzielasz w zycie ulozone?????szkoda ze ona Tobie nie robi gnoju :crazy::crazy::crazy:zal mi ze sa tacy ludzie jak Ty fladro jedna !!!i wsadz sobie te jajniki w dupe bo zadna z Ciebie kobieta skoro nic nie rozumie!!!!!!!!!!!!!!!!!i czep sie tramwaja bo widze ze zal Ci dupe sciska!!!!!!!:angry::angry:zebym Cie tu ostatni raz widziala!!!!po prostu nie zycze sobie obrazania i gadania takich bzdur!!! tutaj mamusie karmia piersia chcesz zeby stracily mleko przez Ewoje tepe gadanie i obrazanie???? no wlasnie ......to zegnam!!!!:wściekła/y::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry