reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tobi też śpi w śpiworku:tak:
Jestem za zamknietym wątkiem. Jest wiele innych tematów na naszym wątku, ale ten jeden główny mógłby być bardzo intymny i tylko dla nas. Chociaż oczywiście forum jest po to aby każdy mógł sobie poczytać... Tylko że w naszym przypadku tematy się rozwinęły i dotyczą nie tylko dzieciaczków ale nas osobiście również.

reklama
właśnie uważam , że takie żeczy załatwia się w inny sposób a nie na forum ............ mam wrażenie, że są tutaj matki z ptasim móżczkiem, które zamiast zajmować się dziećmi i rodziną piszą same pierdoły . Lepiej sprawdzcie czy wam dzieci nie płaczą, bo ja to mam już za sobą a stara nie jestem i poczułam się urażona ha ha ha . dobranoc i życzę płaczlliwej nocy......hi hi hi

paszla do GAROW FLADRO, i sama masz ptasi mozdzek chyba ze juz dawno ci wyparowal a od Agnieszki sie odwal wariatko, to nasz watek i bedziemy tu pisac nawet o dupie marynie a ci nic do tego kuzwa:wściekła/y:

fladna, kremik na morde i spadaj do wyra, wibrator masz????
bo widac,ze od dawno cie nikt nie posuwa i masz ochote na dym, noralnie w zeby powinnas dostac stara glizdo.:crazy:

skoro masz to za soba a stara nie jestes to szybko zaczelas i powinnas rozumiec mlode mamusie ktore maja burze hormonow i swoje osobiste refleksje na rozne tematy wiec daj sobie siana bo szkoda miejsca na Twoje debilne posty nara!!!!!!!!!!!!!!:crazy::angry:a poza tym jakie RZECZY ???to ze sie dziewczyna wyzalila?????a Tobie nikt nigdy nie podpadl z rodziny to pozazdroscic ze masz tak kolorowo!!!!............nasze dzieci nie placza bo spia w nocy bo wiedza ze sa kochane i mamusie czuwaja!!!wiec daruj sobie oszczerstwa ...szkoda slow masakra .......

właśnie uważam , że takie żeczy załatwia się w inny sposób a nie na forum ............ mam wrażenie, że są tutaj matki z ptasim móżczkiem, które zamiast zajmować się dziećmi i rodziną piszą same pierdoły . Lepiej sprawdzcie czy wam dzieci nie płaczą, bo ja to mam już za sobą a stara nie jestem i poczułam się urażona ha ha ha . dobranoc i życzę płaczlliwej nocy......hi hi hi

Właśnie załatwia sie w inny sposób a nie jedzie po Agnieszcze na forum.To chyba Ty masz za dużo czasu skoro nas od jakiegoś czasu podczytujesz.............. akurat przypadkiem znalazłaś..........patrz, bo uwierzę.
Ale śmieszne..........płaczliwej nocy...zastanów sie nad sobą , bo zachowujesz sie jak dziecko
I naucz sie polszczyzny ptasi móżdżku

i wiecie co mam was gdzieś nie mam zamiaru wię cej tu wchodzić i przeglądać te głupoty..... kur............ na obiad chłopu gotować.....................żęgnam i przypominam ,że macie dzieci a nie komputer.... widocznie nie miałyście nigdy przyjaciolki od serca żeby się jej wygadać ale się nie dziwię....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry