reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No już dziewczyny, uspokoić emocje. Szkoda nerwów bo faktycznie maluchy to odczują. Dlatego apeluję i proszę - cisza na ten temat. Bo się wypsnie za dużo i będzie może żal jutro... :hmm:

reklama
ty stara lampucero nie twoja sprawa czy siedzimy przed kompem czy nie lepiej szoruj do swoich dzieciakow a nie nas podczytujesz , jestes zalosna babsztylu i sie tu wiecej nie wtryniaj bo ci dupsko skopiemy a swoja droga to chyba naprawde dawno i w dupsko ci nikt nie wchodzil buahahahaha PALANCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

ignor temu stworzeniu i dobrze ze dotarlo ze ma sie tu wiecej nie pokazywac :dry:ksiazke piszesz i szukasz tematu??????!!!!!!:baffled:a co jak nasze chlopy potrafia gotowac???widzisz jak mamy dobrze:laugh2:i mamy troche czasu dla siebie!!!nie Twoja sprawa dziewucho!!!:crazy:poszla stad!:wściekła/y:

mam wrażenie, że są tutaj matki z ptasim móżczkiem, które zamiast zajmować się dziećmi i rodziną piszą same pierdoły . Lepiej sprawdzcie czy wam dzieci nie płaczą, bo ja to mam już za sobą a stara nie jestem i poczułam się urażona ha ha ha . dobranoc i życzę płaczlliwej nocy......hi hi hi

nic dodać nic ująć... właśnie widać kto ma ptasi móżdżek (czyt. móżczek :-D)a kto nie... płaczliwej nocy,,,, to też o tOBIE jakoś świadczy...............:crazy:

i wiecie co mam was gdzieś nie mam zamiaru wię cej tu wchodzić i przeglądać te głupoty..... kur............ na obiad chłopu gotować.....................żęgnam i przypominam ,że macie dzieci a nie komputer.... widocznie nie miałyście nigdy przyjaciolki od serca żeby się jej wygadać ale się nie dziwię....
no co za babsztyl... sama ma bachory, siedzi na kompie a nas poucza.........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry