reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
O ja cie krece!!!!!!!!!!!!!! ale sie przypadek na forum znalazl- co za suka????
Pam - otwieraj watek zamkniety- bedziemy mogly pisac nawet pod jakim katem mezowie w nas wchodza i nikt nas za to nie bedzie krytykowal:-D
A ja coraz mnie siedze w domq bo lato nastalo wreszcie.
Kama- jak po podrozy??? Ja dzis zlozylam wniosek o paszport dla Mimisi i jak tylko przyjdzie to ide po bilet do Polski. a to przez was bo poddalyscie temat wakacji w Polsce.
Chcialam tez wspomniec ze jestesmy po wizycie u neurologa i na dzien dzisiejszy mala rozwija sie prawidlowo i na razie nie bedzie miec zadnych dodatkowych badan
uszkodzen w mozgu najprawdopodobniej nie ma- kolejne dokladniejsze badanie dopiero za 2 miesiace. Oczoplas prawodopodobnie powinien sie zniejszyc .
Na przyszly tydzien robie appoitment do pediatry na szczepienia na 4 miesiace.
Co kupujecie dzieciakom na 1 czerwca? moja dostala tone nowych ciszukow i zabawki do gryzienia a dla mnie nowa torba na pieluchy

reklama
osz kurde !!! no widze ze niezła jazda tu była wczoraj !!! No to juz wiem kto stoi za ta afera całą, no tak mysłałam bo pan po 30jest za bardzo zapracowany zeby czytac zreszta czy jaki kolwiek facet wpadl by na ten pomysł ??? Wiesz co Adriii bo pewnie jeszcze dluuuugo bedziesz nas czytac z nudow, to co ja czuje i mysle to tylko i wyłącznie moja sparawa !!!! i zwierzac sie bede temu komu chce i wtedy kiedy chce i mam taka potrzebe i czy to bedzie tu czy na sciancie bloku to nie powinno cie interesowac. i jesli bede zla na rodzine moja czy J , albo na to ze dzisiaj jest brzydka pogoda albo ze dostałam okresu to cie nie powinno interesowac !!!! Moje zycie i moje uczucia, a moze nie mam tyle czasu zeby do przyjaciolek jedzic i sie im wyrzalac co ??? Nie wszyscy maja tyle czasu co ty moja droga A. wiec czytaj nas dalej moze ci ulzy na serduszku, ja sie nie bede toba przejmowac. A moze mam ci wyszczegolnic w punktach co mnie wkurza??? np. teraz to ze jest tylko 12 stopni na dworze a chciałam wyjśc z małym ??? i wiatr jest za duzy. Drukuj dalej wszystko co chcesz tak dlugo az ci sie tusz skonczy a jak ci sie skonczy to kup nastepny i zaluz specjlny segregator z moim postami z baby boom i niezapomnij tam tych swoich wydrukowac.

Wiecie co dziewczyny nie rozumiem ludzi zeby tak nie lubic kogos wyszukac go w internecie i wyczytywac co pisze, ale jaki trud trzeba sobie zadac zeby cos takiego zrobic, ja jestem tu zalogowana od marca i od marca siedziec i dzien w dzien czytac po kilka dzisiac ston. mi sie nawet czasem nie chce was doczytywac a co dopiero osobie z zewnatzr.
Nie ja tego nie przezyje :-)

nie wiem czy kogos to interesuje :-D :-D :-D ale moj synek przebudzil sei dzisiaj nocy tylko raz o 4 potem o 5 juz nie chcial spac wiec wzielam go do siebie a raczej na siebi bo lubi spac na mamusi :-) i wspal do 7 potem zjadl i zasnol znowu i nadal spi :-) ladnie.

Witam Was.
Pumi bardzo sie ciesze z tych dobrych wiadomosci:-);-) no i kupuj ten bilet do Polski to moze pomyslimy o jakims zlocie styczniowkowym, fajnie by bylo:tak:

reklama
pumi no to super ,że z Dominisia super.......widzisz nie ma powodu do zmartwień, dostałaś wspanialy prezent na Dzień Matki- zdrowie córeczki :-)
My dla Olisia kupujemy Garnuszek na Klocuszek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry