reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga w sumie to od samego początku i jeszcze w szpitalu sie o to pytałam i mi powiedziano, ze to tylko mleczko mu sie ulewa to stąd takie chrapanko.

reklama
no a wiktor ma to od tygodnia, czy alergia pokarmowa mogla wyjsc dopiero teraz ??? no jak bylam w poniedzialek to lekarz mi powiedzial ze to mu przejdzie ale to juz sie tydzien ciagnie i dzisiaj wyczytalam to w necie.

Czesc dziewczyny!

Widze,ze tu jakas mila Pani byla i ja rozwniez nie mialam okazji jej serdecznie przywitac :szok::-) Jaka szkoda....Jesli jednak Pani nadal sie nudzi i nie ma Pani co zrobic z wlasnym czasem to zachecam do spacerow,biegania...a moze rower?Bedzie to rozrywka z pewnoscia z korzyscia dla Pani zdrowia fizycznego jak i psychicznego.Tematy dotyczace kupek naszych maluchow,naszego zycia seksualnego oraz naszych perypetii rodzinnych moga odbic sie czkawka na Pani samopoczuciu.Dlatego tez apeluje dla Pani dobra aby Pani zaniechala czynnosci "przypadkowego podczytywania".Lepiej wziac do reki dobra ksiazke...

Katarzyno-Joanno wszystkich wkurza wtracanie!Najlepszym sposobem mi znanym jest:usmiech,przytakiwanie,podziekowanie....osobiscie obiecuje jeszcze,ze przemysle i...oczywiscie robie wszystko po swojemu!Jesli ja mam zrobic impreze to JA ja zrobie.A jesli chce ktos uskuteczniac dobre rady to niech mnie zaprosi i zrobi jak uwaza :tak:

Ja malej ubran nie kupuje...i tak ma juz za duzo ciuchow...Takze my bedziemy raczej ksiazeczki jej kupowac teraz na dzien dziecka.Takie dostosowane do wieku :-D Do kapieli i materialowe.Z pozytywkami i innymi takimi.A poza tym jeszcze KONIECZNIE musze kupic parasolke do wozeczka.Bo z budka jezdzenie juz jest nudne a parasolka ja ochroni przed sloncem :tak:

Agnieszka mój też wyrywa mi łyżeczkę i sam pakuje ja sobie do buzi.
A może ma to związek z alergią?Teraz dużo roślin pyli.....albo jest uczulony na jakiś pokarm i tez to może być przyczyną.Albo katarek poszedł na oskrzela-oby nie.

My na 16 do alergologa....znowu odstawimy część leków........hura!:-D:-D:-DZapytam sie czy można wprowadzić już mięsko Olisiowi

Albi Oli od 4 dni piję 2, tzn stopniowo mu wprowadza.teraz dostaje co drugi posiłek i super zniosł zmianę, nie ma zadnych niepożądanych objawów

Jak twój maż jest alergikiem takim silnym to i moze Dawiś też ma alergie na pyłki?Ola , której pilnowałam ma alergie i sapką sie u niej to objawia.Ma już 2 latka i ma niestety astmę oskrzelową

Więc to nie żarty i trzeba dokladnie obsewrować maluszki

Alergeny w organiźmie utrzymują się 6 tygodni......
Mój maż alergikiem został w wieku 20 lat.wyszlo ze jest silnie uczulony na siersc zwierzat;koty i psy.Jest na lekach..................dyski takie do wziewu

Ale dzisiaj lekarz Ci wszystko powie....................na pewno to nic poważanego

my jutro poprosimy o 2 ke. Kurcze Esti z tego co nam lekarz alergolog powiedział to Dawiś ma 60% szans na odziedziczeniej alergi po tacie ;-(

reklama
no ja p.i.e.r.d.o.l.e.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co tu się dzieje...
adrriii, dla Twojej wiadomości, my razem z dziewczynami przeszłyśmy piękny okres ciąży, mamy dzieci w tym samym wieku, dlatego jesteśmy w stanie porównywać wyczyny naszych pociech... zresztą uważam, że skoro rozmawiamy już niektóre od roku, inne troszke mniej, ale zdążyłyśmy się wszystkie zaprzyjaźnić i uwierz, że kazda z nas oprócz forum ma swoje koleżanki, przyjaciółki, swoje życie... ale jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, pomagać sobie i obgadywać kogo chcemy, zwierzamy sie sobie ze swocih problemów nie tylko dotyczących dzieci, więc skoro Ty nie masz czasu żeby siezieć przed komputerem z powodu dzieci to szczerze współczuję że nie masz czasu dla siebie - a mimo że tak mówisz, to jednak znalazłaś czas żeby wejść na naszą stronę i poszukać Agnieszkę, więc nie mów nam z łaski swojej że mamy się zająć dziećmi bo każda zajmuje się dziećmi, wychowaniem, mężami, przyjaciółmi, każda chodzi do kina, na koncerty, spotyka się z przyjaciółmi i jeszcze ma czas na forum... skoro sama jesteś matką, to nie ucz nas - matek, jak mamy postępować!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry