reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga super wiktus wyglada jaki dorosly z ta lyzeczka .kamil tez tak wyrywa wszystko z reki
prosze bardzo obiecane zdjecia z wczorajszej wizyty u 9 miesiecznego kuzyna kamila: 1kamil lezacy i siedzacy Piotrus 2kamil bawiacy sie zabawka piotrusia i asia 3kamil bawi sie nozkami-jego ulubiona zabawa ostatnio 4kamil i piotrus leza sobie

reklama
Albi Oliwier ma alergię po tacie.........ale że od samego początku jest leczony wiec nie dojdzie do tego stopnia żeby był na silnych lekach.-dyskach wziewnych jak mój K........na razie mamy alergię pokarmową............ale wiadomo ze nie leczona pokarmowa przechodzi we wziewną a potem w astme oskrzelowa

Kasia jaki Kamilek zadowolony z wizyty.....................jest prawie równy z kolegą.................................duźy faćo z niego:-):tak:

Agnieszka
a może za wcześnie gluten wprowadziłaś?

my dziś idziemy na szczepienie, zobaczymy jak pójdzie...
Pumi, super że Dominiczka zdrowiutka!!
a my parasolkę kupimy pod kolor spacerówki, dziś pogadam z pediatrą czy możemy już kupić mój ukochany wózio no i to chyba od razu w komplecie będzie paraska...?? a jak nie to od razu kupimy pakiet :laugh2:

esti nie wiem moze zjadl ponad tydzien temu ta kaszke z glutenem co jest po 4 miesiacu moze to jest tego nastepstowo ale od tamtej pory juz jej nie jadl nie wiem zapytam lekarza, a moze faktycznie to pylki bo ja tez jak tylko topole iinne drzewa zaczynaja sie pylic to mam katar i kicham moze to tez tylko ja mam katar i moge wydmuchac nos a u niego nie ma zadnej wydzieliny, a raczej zle mu nie pielegnowalam noska bo czyscilam i rano i wieczorem go ...

Salik a tryskasz mu sól morską?? może jak będziecie na kontrli u pediatry to zapytaj czy to możliwe ze alergiczne, może będzie trzeba zrobić testy...

ja sprzedalam malą mojemu tacie, bo zaraz idę do fryzjera, a potem idziemy naszą całą świętą trójcą na spacer, będzie fryzurka to trzeba zdjęcia robić :laugh2:

psikam i od poczatku psikalam i rao i wieczorem bo u nas bardzo suche powietrze jest, i on mial zawssze duze kozy trudne do wyjecia a z woda morska szlo jak po masle i robilam to rano i wieczore, a w tamten piatek wstal juz z katarkiem po 2 dniach wydzielina zniknela i została ta sapka. fuczy jak by mial caly nos zatkany a w nosie nic nie ma...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry