reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Albi Oliwier ma alergię po tacie.........ale że od samego początku jest leczony wiec nie dojdzie do tego stopnia żeby był na silnych lekach.-dyskach wziewnych jak mój K........na razie mamy alergię pokarmową............ale wiadomo ze nie leczona pokarmowa przechodzi we wziewną a potem w astme oskrzelowa

czytam co piszecie.. itak sobie myślę.. mój M ma astmę oskrzelową.. i biedak cały czas ma katar i bierze jakiś alleric, zyrtec i inne nie wiem jakie nazwy..ale te dyski też miał..
i tak się ostatnio zastanawiam czy Kuba nie jest po nim jakimś alergikiem, gdyż już od 2 tyg ma katar, byłam u lekarza, dał Nasivin ale nie pomaga... a na porodówce miał dziwną wysypkę i pediatra pytała czy nikt w rodzinie nie jest alergikiem, to jej mówię że M jest ale Julia nie .. a ona że syn częśćiejj łapie po ojcu niż cóka...

posprzatałam, ide na kawe do siostry (dobrze ze sie tak blisko przeprowadzila :-) ) a potem odebrac prezenty dla mojego dziadka i mojej tesciowej zalegly na dzien matki zrobilam im kubki ze zdjeciami Wiktorka i dla dziadka dodatkowo bryloczek do kluczy z Wikusiem :-) ucieszy sie to wkoncu jak narazie jego jedyny prawnuk :-) i bardzo go kochaja.

ja też zmykam do fryzjera a potem na spacerek z małą, a więc miłego dnia!!
Salik, świetny pomysł z tym kubkiem, ja może dam mojemu tacie na wyjazd ze zdjęciem małej też, bo jedzie do Warszawy i tam będzie pracować parę miesięcy...

qrcze ale się uśmiałam, niezłe jesteście i popieram w 100%
swoją drogą zróbcie wątek zamknięty:tak::tak::tak:

mój Kacperek od rana marudzi dotknęłam go do górnej szczęki to się rozdarł.,
matko już kolejne zęby, nie dadzą dziecku odpocząć:-(:no:

Pumi ciesze sie ze z domisiczka w porzadku naprawde az milo:tak:widac ze korzystacie z pieknej pogody i slusznie!:-)
Katarzynko sliczniosci ten Twoj Kamilek:tak:
Salik ale sie porobilo oby to nic powaznego:dry:moj Ł byl alergikiem ale byl odczulany i juz ma spokoj gorzej ze mna .....ale Kubus poki co nie ma takich problemow chociaz katarek sie pojawil zobaczymy co z tego bedzie:dry:Salik a co sluchasz???:-p
u nas pogoda sliczna ale wieje zimny wiatr poczekam moze pozniej bedzie troszku cieplej to wybedziemy na spacerek!!!:tak:
Sylka masakra z tymi zabkami ale dobrze bedzie mial spokoj;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry