reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
[
Mjopa fajna z Was praka hihi i jaka ładniusia:tak:A Ty to chudzinka laska jak sie patrzy[/quote]
Esterka dzięki :-):-):-)
A Twój Oliś jak zwykle słodziutki ..Ja normalnie wymiękam jak patrze w jego oczka...:tak::tak::tak:

reklama
:wściekła/y::angry:No i mam...Wlasnie rozmawialam z mama.Ona byla ostatnio u moich kuzynow,ktorzy maja chlopaczkuw o jakies 2-3 miesiace starszych od naszej Zuzi.No i oczywiscie...Bo oni to nie kapia dzieci codziennie tylko myja bo woda ponoc dla takiej mlodej skory to cos tam cos tam...Bo oni to...Bo oni sramto...Mowie,ze kupilam maliznie na razie sloiczki zeby miec kilka jak bede robila wlasne rzeczy.To nie bo oni nie daja nic gotowego...konserwanty(jakie konserwanty ja sie was pytam?!)...i normalnie po 10 minutach mialam dosc.Wiec powiedzialam,ze mi malizna wyje i musze konczyc...Noramalnie MASAKRA!!!Echhh...I mamunia przyjezdza do nas za 3 tygodnie.I spedzimy ze soba 5 tygodni!!!Oszaleje!!!!A moze sie podda i pozwoli mi samodzielnie podejmowac decyzje dotyczace wlasnego dziecka?Zeby jej sie jeszcze cos dzialo...A tu (TFU!TFU!) zdrowiutenka...I ciagle,ze ktos to a ktos tamto...No i standardowo,ze ubieram ja za lekko.I ze zmarznie i przesadzam...A jakos mi nigdy nie zmarzla!!!:wściekła/y::angry:

Przepraszam was,sloneczka!Musialam to z siebie wyrzucic... :sorry2::laugh2:

no widzisz sczypaweczko kazdy kocha swoja rodzine na swoj posob, moja mama tez mi czase "dobre rady" daje i czasemam ja ochote tak opir... ze glowa boli i wtracanie sie, mam juz swoje dzuecko, swoja mala rodzine i moge sama decydowac o naszym losie !!!!

my tez w domku na chwile bo jedziemy popoludniu do lekarza, kubki odebrane, mam nadzieje ze beda sie podobac :-)
szczypi kiedy pokazesz nam swojego Zuzika ??? trzasnij no jakas fota :-)

laseczki pomozcie!!!!!!!!wczoraj dalismy Bubusiowi jabluszko z gerberka i bardzo mu smakowal i nie dostal go duzo ale kurde cos go meczylo w nocy spac nie chcial w koncu padl jak sie zmeczyl...teraz mi odsypia i nie wim czy znow mu dac???ale boje sie ze mu pogorsze stan....niby nic zlego bo moze tyle nie robic to dopiero 2 dzien ale panika stad ze marudzil i ze kupki robil mi dotychczas codziennie....:dry:wiadomo ze organizm jakos reaguje na nowosci ale kurde rpzestac dawac czy dawac ale nie wiecej niz dzien wczesniej hm...........??????????blagam o pomoc!!!!:sorry2:

Szczypi babcia sie troszczy ale fakt takie porownania co ktos robi jest nie na miejscu!next razem powiedz mamie czy im tez tak gada ze Ty robisz tak a oni inaczej:-p

Trzsnelam jej ostatnio kilka ale wlasnie laduje bateria do aparatu :-) jak zrzuce zdjecia to poprzesylam :-D Nie miejcie mi za zle-u mnie cala rodzina tak czeka na zdjecia od nas :D mam ich mnostwo na kompie ale w zbyt duzej rozdzielczosci i sie nie mieszcza.Dlatego zrobilam jej ostatnio kilka w mniejszej zeby wam pokazac malizne...Ale musze "dojrzec" do tego zeby je zrzucic na kompa :-D

basiu poczekaj na kupke moze, jak zrobi to mu dasz i zobaczysz czy to od tego, teoretycznie jabluszko powinno go przeczyscic (wiktorka przeczyscilo za pierwszym razem) ale on dostal nomalne nie ze sloiczka.

Aga tak tez mi podpowiada moja intuicja matczyna...tylko ze ja za 1 razem dalam mu soczku rozcienczonego i pozniej znowu to go 2 razy od razu przeczyscilo a ktoras mi znalazla ze jabluszko teporetycznie orzeczyszcza ale tez moze zapierac:dry:no to czekamy na kupcie:tak:dzieki!!!
Szczypi sciagnij sobie z neta program do zmiany rozdzielczosci zdjec!!!!:tak:

reklama
Dziewczyny ja wiem,ze mamunia tak z troski...Tylko ona jest taka strasznie apodyktyczna!Jesli mam inne zdanie niz ona to znaczy,ze nie mam wlasnego zdania :sorry2::tak: Ale kochana jest bardzo.Tylko taka nieustepliwa i uparta...

Basiu ja bym mu dala jabluszko.A pozniej herbatke z kopru wloskiego.Pobudzajaco na jelitka dziala :tak: A jak jutro nie bedzie kupki...to cos innego bym podala.A do jabluszka wrocila za kilka dni.Ale spokojnie!Bez paniki!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry