reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anja i bardzo dobrze.
Kasia, Kamilek to kawał chłopa ci powie, przy Tobie widac to jeszcze dokładniej.
Pumi ja od początku mowiłam, ze z moją synowa wszystko jest ok ale rysunki dalej jej pokazuj- nie zaszkodzą. Dawis przesyła całuski.
Nicola wszystkiego najsłodszego jak ty :-)

reklama
qrcze ale się uśmiałam, niezłe jesteście i popieram w 100%
swoją drogą zróbcie wątek zamknięty:tak::tak::tak:

mój Kacperek od rana marudzi dotknęłam go do górnej szczęki to się rozdarł.,
matko już kolejne zęby, nie dadzą dziecku odpocząć:-(:no:
Sylwia w szoku jestem, ze tak duzo na raz. Zeby mu do odwapnienia nie doszło. Bo to jednak ogromny wysiłek i zapas wapna idzie z takiego małego organizmu.

Pumi kochaniutka bardzo sie ciesze ze z Dominisia wszystko dobrze:-).
A podroz do Polski super. Pojechalismy autem z mala ,paru godzinna przeprawa promowa. Maly podroz w obie strony zniosl dzielnie,moj maly podróżnik:-). I ta wizyta w ojczyznie zmienila go niesamowicie. Zrobil sie bardzo grzeczny,nie poznaje wlasnego dziecka. Budzi sie i zasypia z usmiechem na buzce. Normalnie czasami brakuje mi jego marudzenia:-D. Moze polskie powietrze na niego tak zadzialalo:-):happy:

Ja tez przelotem w domu.
Pumi hurra!Cieszymy sie wszystkie,ze nasza platin-blondyna zdrowiutka!No wiec nie ma co panikowac...Duzo ciepla dla dziecka zeby mialo duuuzo sily ;-)

Tez niedlugo podam maliznie cos do jedzenia.Niedawno jadla wiec na razie zajme sie soba :-D Zjemy cos obie i uciekamy.Jest cieplutko i cudnie...Ale lato jeszcze nie przyszlo...

Dziewczyny dowiadujcie sie co z tymi alergiami bo dzieci szkoda zeby sie meczyly :sorry2: U nas nikle szanse na jakies alergie bo oboje z mezusiam nie jestesmy alergikami.I dziadkowie tez nie sa/nie byli...

Ten zamkniety watek to nieglupi pomysl.Jesli sie zdarzaja takie sytuacje jak wczoraj...Nie ma co sie denerwowac...(hehehe!ale sie rzucilyscie na Pania!):-D

reklama
Doczytałam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wkońcu:) NIC MIŁEGO I DOBREGO SIĘ U NAS NA WĄTKU NIE DZIEJE! Tak robimy liste w związku z prywatnym forum i wtedy do bólu będziemy mogły opisuwać nasze rodzinki.
Któraś z Was napisała o spotkanku babyboom, ale świetny pomysł!!!! tylko gdzie?? najlepiej pośrodku hihihi
Kurde a jak mój A mnie podczytuje... ? kiedyś przeczyttał jeden post i to na dodatek z nim związany, bo byłam na niego wkorzona i ...POPRAWA :) juz tak nie robi, ale miał troszke mi za złe że psisze tutaj takie rzeczy:( no ale kiedy my mamy sie komuś wyżalić, kurde tyle kobiet które mają dzieci ze stycznia to nigdy nie poznałam imu tumaczyłam że tutaj sie dokrztałcam a jakie rady sa najlepsze?? takie które juz ktos to wykorzystał i sprawdził!!!! kocham Was dziewczynki za wszystko, za to że jesteście i że tyle sobie nawzajem pomagamy!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry