reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Szczypi problem w tym ze moje ukochane dziecie nie capnie mi nic z butli:-(wiec ja bym musiala sie napic kopru zeby on dostal.....caly czas go uczymy z tesciowka:tak:

reklama
Sylwia w szoku jestem, ze tak duzo na raz. Zeby mu do odwapnienia nie doszło. Bo to jednak ogromny wysiłek i zapas wapna idzie z takiego małego organizmu.

ja tez jestem w szoku:-(:szok:.
z tym, ze te ząbki na dole to ja mu już wyczuwałam z miesiąc temu wiec nie wiem kiedy się dokładnie wyrżnęły :baffled:ale to i tak bardzo szybko

normalnie jeszcze do tego bólu doszło zawiane lekko uszko( bo wczoraj oglądaliśmy budowę koleżanki gdzie stawia dom i strasznie tam piździło, tylko myślałam, ze dobrze go opatuliłam, może się myliłam) i sama nie wiem co go bardziej boli.
i nie wiem czy może to uszko od zębów, czy odwrotnie:baffled:

nawet nie mam kiedy mu zaaplikować kropelek do oczek
przed chwila się obudził i znowu kwękanie a jak sprawdzam dziąsła to ryk:-(:-( i znowu żel nie wiem czy to nie za często a może mu podać panadol, Basia ty się znasz?

Anja ja chcę miec dostęp do wątku zamkniętego koniecznie:tak::tak::tak::tak:

Kama Maksik przeuroczy:-D:-D:-D

Basia Kacperek też wczoraj jadł pierwszy raz jabłuszko, bo chciałam mu je wprowadzić sokiem z jabłek ale wypluł wszytko.
przechytrzyłam małego liska:tak::-D i podałam mu sok z marchii i jabłuszek ten akurat wypił a wczoraj pól słoiczka jabłuszka. ale żadnych oznak bólu brzuszka nie wiedzę jedynie te cholerne dziąsła:-(

tak, tak czekamy na fotki malizny:-D:-D:-D

Pumi mówiłam, tak się cieszymy, cała trójka:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Trzsnelam jej ostatnio kilka ale wlasnie laduje bateria do aparatu :-) jak zrzuce zdjecia to poprzesylam :-D Nie miejcie mi za zle-u mnie cala rodzina tak czeka na zdjecia od nas :D mam ich mnostwo na kompie ale w zbyt duzej rozdzielczosci i sie nie mieszcza.Dlatego zrobilam jej ostatnio kilka w mniejszej zeby wam pokazac malizne...Ale musze "dojrzec" do tego zeby je zrzucic na kompa :-D
szczypawka, jak masz focie w dużej rozdzielczości to po zrzuceniu na kompa można je bez problemu zmniejszyć w programie paint . Na pewno to masz a zajmie Ci to dosłownie minutkę ! Włączasz painta, dajesz Obraz>Rozciągnij/pochyl>> w poziomie i pionie po 50% i będzie git, możeesz dać też po 40% jeśli zdjęcia nadal będą duże !

Basia suknia jak dla mnie ta pierwsza,:tak::tak::tak: superowa, bo ta druga za bardzo rozebrana do kościoła, tak sadzę ale dycyzja jest twoja.( pisze ta co wywaliła biust :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:na chcrzcinach przed ołtarzem hihihi)

Albi klapki te żółte czadowe:tak::tak::tak:, te różowe taż niezłe ale na takiej słoninie, a fe:dry:

Basia kubeczki z dziubkiem!Dzisiaj przetestowalam!Da rade tylko trzeba po odrobince przechylac zeby nie wyplul wszystkiego.Ja sie dzisiaj na to zdecydowalam...Teraz chce wypatroszyc naszego niekapka z Aventu na "kapka" :-) i bedzie dobrze mysle...

Matko...Widac,ze blondynka...Jak moglam nie wpasc na to zeby zmniejszyc ja w paincie :baffled:

Załączniki

• Zuzik1.JPG
    Zuzik1.JPG
    15,9 KB · Wyświetleń: 35
Ja gluten wprowadziłam wczoraj -pół łyżeczki do butli z mlekiem, kupiłam kaszke z NESTLE 8 ZBÓŻ i nie widze dzisiaj żadnych niepokojących zmian u Kacperka.

reklama
ale żeście napisały wiele!! my po spacerku (Aniu, dziś byliśmy w parku oliwskim!!), napstrykalam zdjęć malej ze szok!! uwielbiam zdjęcia z lustrzanki, są o wiele bardziej... "zdjęciowe" niż te z cyfrówki... no niestety, my się jeszcze nie dorobiliśmy lustrzanki cyfrowej ale już jest wpisana w plany najbliższe...

Anja, ja też chce miec dostęp do wątku zamkłego dla nas!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry