Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylwia w szoku jestem, ze tak duzo na raz. Zeby mu do odwapnienia nie doszło. Bo to jednak ogromny wysiłek i zapas wapna idzie z takiego małego organizmu.
ale to i tak bardzo szybko

i podałam mu sok z marchii i jabłuszek ten akurat wypił a wczoraj pól słoiczka jabłuszka. ale żadnych oznak bólu brzuszka nie wiedzę jedynie te cholerne dziąsła:-(

szczypawka, jak masz focie w dużej rozdzielczości to po zrzuceniu na kompa można je bez problemu zmniejszyć w programie paint . Na pewno to masz a zajmie Ci to dosłownie minutkę ! Włączasz painta, dajesz Obraz>Rozciągnij/pochyl>> w poziomie i pionie po 50% i będzie git, możeesz dać też po 40% jeśli zdjęcia nadal będą duże !Trzsnelam jej ostatnio kilka ale wlasnie laduje bateria do aparatu :-) jak zrzuce zdjecia to poprzesylamNie miejcie mi za zle-u mnie cala rodzina tak czeka na zdjecia od nas
mam ich mnostwo na kompie ale w zbyt duzej rozdzielczosci i sie nie mieszcza.Dlatego zrobilam jej ostatnio kilka w mniejszej zeby wam pokazac malizne...Ale musze "dojrzec" do tego zeby je zrzucic na kompa
![]()

superowa, bo ta druga za bardzo rozebrana do kościoła, tak sadzę ale dycyzja jest twoja.( pisze ta co wywaliła biust 

na chcrzcinach przed ołtarzem hihihi)

, te różowe taż niezłe ale na takiej słoninie, a fe

Teraz lecimy spacerowac dalej...