reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Szczypi jeszcze zobacze jak mi sie sprawdzi butla Avent'a od Agi:tak:ale dzieki za info!!!;-)a Zuziak cunie wyszla:-)Sylka lup syropek Nurofen od 3 miesiaca albo to samo tylko inna nazwa- Ibum lub Ibufen dla dzieci.Panadol i Calpol zaw.Paracetamol a on nie ma dzialania przeciw-zapalnego a przy zabkowaniu to jednak wskazane Paracetamol zadziala jedynie p-bolowo.a zelem Dentinox gel bo o ile pamietam ze go masz 3 razy na dobe tak porzadnie posmaruj wielkosci groszku tego zelu wez;-);-)Agne butki szalowe mnie sie podobaja!!! Anja zapisz mnie na liste watku:tak:Helenko zdjecia slodziakowe taki maczo:-p
my po spacerq i kubus nawet nie plakal pomimo ze nie s[pal troszq:tak:teraz mi strasznie marudzi:baffled:

reklama
pandi tatus sprawuje sie cudnie :dry: przyjezdza raz w tygodniu i wydaje mu sie ze rzadzi a Karolek sie go panicznie boi :szok: dobrze mu tak (mezowi) ach duzo by opowiadac ale mysle ze jest spokojniej niz przedtem bo przestal jezdzic do swojego tatusia ale odpukam w niemalowane bo czasem mnie zaskoczy on tak potrafi :tak:mialam zepsuty net i brakowalo mi was i waszych maluszkow:-)

helena, dobrze że już jesteś:-)
Pumi, buziaki dla Dominisi, cieszę się że wszystko okazało się mniej poważne niż się wydawało:-D
Zapomniałam Wam powiedzieć że z okazji Dnia Mamy byłam u fryzjera - tak krótko jeszczcze nie miałam, i do tego to damska wersja irokeza tylko na zdjęciu grzecznie zaczesana - ciekawe co sobie studenci pomyślą:rofl2:
Na zdjęciu spotkanie sąsiadów - chłopiec (z lewej) i dziewczynka (w środku) mają już pokończone pół roku...:sorry2:
A Tobi podobno mógłby być żywą maskotką firmy "Michelin":laugh2:

Załączniki

• 100_2667.JPG
    100_2667.JPG
    187,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 100_2678.JPG
    100_2678.JPG
    227,1 KB · Wyświetleń: 35
  • 100_2675.JPG
    100_2675.JPG
    219,2 KB · Wyświetleń: 30
  • 100_2683.JPG
    100_2683.JPG
    191,4 KB · Wyświetleń: 38
Helenka fotki super!moj Kubunio ma identyczne sloneczko przyczepionej do lozeczka i nawet po tej samej stronie hihi:laugh2:wkurzylam sie bo Bubusiowi pojawily sie jakies chrostki na oliczkach i brudce-on uwielbia spac z pieluszka i mimo ze ja czesto zmeniam to chyba mu sie potowki robia-to mozliwe?bo to tak wyglada!na ciele nic nie ma a moze slina i lapki bo ciagle wklada do buzki??juz nie mam pomyslu:baffled:

Basiu, Tobi ma krostki na brodzie prawie non stop odkąd zaczął się tak intensywnie ślinić - pediatra kazała to smarować jego kremem pielęgnacyjnym - my mamy bambino - lub tym na wyjście z filtrem. Może to też to?

Brdzo sexownie Pandi, slicznie wygladasz:-)co do Tobiego, hmmm co by tu powiedziec kreatywnego na temat tych waleczkow:-D, duzo cialka do kochania i calowania macie ojjj duzo:szok::-D:-D:-D:-Dszok, mistrz swiata w sumo!:-D
Pandi jak twoje plecy????kobieto ty sie oszczedzaj!:rofl2:

Szok, nie mge uwierzyc, nie obraz sie slonce ale Tobi wyglada jak napompowany albo uzylas fotoszopa!, i "tylko" piers mu dajesz, co ty masz w tym mleku????hehehe, szoker, niezle:-D:-D:-D
Jakby dowalil kolezance obok to by lezala jak dluga
A ja myslalam,ze Duska gruba!:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry