B-Asia
Fanka BB :)
Szczypi jeszcze zobacze jak mi sie sprawdzi butla Avent'a od Agi
ale dzieki za info!!!;-)a Zuziak cunie wyszla:-)Sylka lup syropek Nurofen od 3 miesiaca albo to samo tylko inna nazwa- Ibum lub Ibufen dla dzieci.Panadol i Calpol zaw.Paracetamol a on nie ma dzialania przeciw-zapalnego a przy zabkowaniu to jednak wskazane Paracetamol zadziala jedynie p-bolowo.a zelem Dentinox gel bo o ile pamietam ze go masz 3 razy na dobe tak porzadnie posmaruj wielkosci groszku tego zelu wez;-);-)Agne butki szalowe mnie sie podobaja!!! Anja zapisz mnie na liste watku
Helenko zdjecia slodziakowe taki maczo
my po spacerq i kubus nawet nie plakal pomimo ze nie s[pal troszq
teraz mi strasznie marudzi
ale dzieki za info!!!;-)a Zuziak cunie wyszla:-)Sylka lup syropek Nurofen od 3 miesiaca albo to samo tylko inna nazwa- Ibum lub Ibufen dla dzieci.Panadol i Calpol zaw.Paracetamol a on nie ma dzialania przeciw-zapalnego a przy zabkowaniu to jednak wskazane Paracetamol zadziala jedynie p-bolowo.a zelem Dentinox gel bo o ile pamietam ze go masz 3 razy na dobe tak porzadnie posmaruj wielkosci groszku tego zelu wez;-);-)Agne butki szalowe mnie sie podobaja!!! Anja zapisz mnie na liste watku
Helenko zdjecia slodziakowe taki maczo
my po spacerq i kubus nawet nie plakal pomimo ze nie s[pal troszq
teraz mi strasznie marudzi
przyjezdza raz w tygodniu i wydaje mu sie ze rzadzi a Karolek sie go panicznie boi
dobrze mu tak (mezowi) ach duzo by opowiadac ale mysle ze jest spokojniej niz przedtem bo przestal jezdzic do swojego tatusia ale odpukam w niemalowane bo czasem mnie zaskoczy on tak potrafi