reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
oto moje kochane 8,2 kilo i dzisiejszy spacerek

Załączniki

• DSCN4809.JPG
    DSCN4809.JPG
    558,7 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN4816.JPG
    DSCN4816.JPG
    645,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN4852.JPG
    DSCN4852.JPG
    680,4 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN4846.JPG
    DSCN4846.JPG
    569,4 KB · Wyświetleń: 34
reklama
zdjęcia robiłam lustrzanką (może na dzień dziecka dorobię się skanera to Wam pokażę), eyszły super...
a fryzurka, noo cóż, to tylko centymenr mniej włosów... ale po ślubie decyduję sie jak Pandi, radykalne ciecie!! Pandi ślicznie Ci w nowych włoskach!!
a Oliś wygląda jakoś bardziej okrzesany w tych włoskach, pewnie przez tą ostatnią wizyte u fryzjera...

Z Olisia to rozbójnik....
Bylismy u alergologa..may tylko Zyrtec na noc i raz dziennie Polprazol....reszta leków odeszła.Jak sie cieszę.............alergolog jest bardzo zadowolona z postepów Olisia i widzi dużą poprawe:-D:-D:-Dwychodzimy na prostą

Pandi bosko wyglądasz :-) kiedys tylko w takich fryzurkach chodziłam bo mam okragala buzie i mi pasowało.
Dziuba ja myślalam ze mam duze cycki ale (wybazc) chyba mnie bijesz na leb na szyje jaki nosisz biustonosz??
Esti dziekuje za pamiec jesli chodzi o małego to tak, lekarz go kazal rozebrac całego i obejzal go, na pluckach nic nie ma czysto przy osłuchiwaniu, pytal o alergie rodzicow i czy nie mamy zwierzat w domu, powiedzialam ze ja jestem alergik na pyłki. Pytał czy byly jakies skorne problemy tez, wiec powiedziałam ze mial, przepisal nam syrop narazie (nie wukupilam bo wszystkie apteki dzisiaj juz pozamykane) jutro z rana kupie i kazal nadal urzywac wody, w przyszlym tygodniu na kontrole ale juz do naszego lekarza prowadzącego (bo naszego juz dzisiaj nie było) i kazał mi go obserwowac.

Aga nie załamuj mnie, ja mam takie straszne kompleksy na punkcie cycków... od czasu porodu 75 e :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tak bym chciała mieć takie malutkie c... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i to jeszcze lewa tak bardzo dużo większa od prawej.. dziś się pytałam o bardotke na śłub a baba w sklepie do mnie że będzie mi trudno znaleźć, to wyszłam i sie poryczałam

Basiu przepraszam ale nie dotarłam dzisiaj na ta poczte niestety.. jutro obiecuje wyslac ci ta buteleczke, dzisiaj jakos glowy nie mialam takie zamieszanie mam w domu.

I chciałam przeprosci Pania ktora wczoraj pisała do nas okazało sie ze ta ktora pisała to nie ta o ktorej myslałam. pisała tak ze mysłałam o innej osobie.

dziuba przepraszam cie ale naprawde ja zawsze mialam D i wydawaly mi sie mega, jak karmilam E a teraz znowu mam D a nawet powiedziałabym ze bardzo małe D zmalazly i to widac i odrazu mozna oczuc na kregoslupie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry