reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pandi fryzurka extra!!!a mnie sie tam Twoj synus podoba na maxa !!!:tak:bedzie pudzianek ja Ci mowie a laski w jego ramionach beda czuly sie fajowo;-)Dziuba to taka zmiane zrobilas jak ja hhehehe szalone jestesmy :-psliczne fotki!!!!!a na plazy nie byliscie ??zdjetka bym sobie na tle morza obejrzala:rofl2:Esti ciesze sie ze wszytsko idzie w dobra strone!!!:tak:Aga daj spokoj jak bedziesz przechodzila to zajdz a nie wybieraj sie specjalnie wtrzymamy:rofl2:i tak jestesmy Ci wdzieczni!!a dla Ciebie mamy niespodzianke:-pmysle ze sie ucieszysz:happy:
kurde ja mam duze C i mnie wnerwiaja bo wiecznie mialam B i marudzilam ze za male a teraz za duze chyba sama nie wiem czego chce:dry:Aga wogole dobrze ze to nie jakas astma!!!!obserwuj go uwaznie:blink:

Basiu masz moje słowo ze jutro pójdę z malą na plażę i porobię zdjęcia specjalnie dla Ciebie!!
to ja też zmykam bo jutro mam zaliczenie jednego przedmiotu, módlie się zeby dobrze poszło!!
dobranoc Kochane me :*:* mua :*

Dziuba na allegro sa bardotki w Twoim rozmiarze :tak:i wcale nie sa najwieksze!!!!!:sorry2:mi jeszcze spanie nie w glowie bo czekam na mojego Ł az wroci z pracy:happy:Dziuba no to kopniaczek w pupcie na szczescie:-p:laugh2:Aga <przytul>

dziuba, ja noszę 75 F - bo po unormowaniu laktacji ZMALAłY:rofl2: i juz się mieszczę w biustonosze z okresu ciąży. Przedtem nosiłam D i było ok, teraz nie jest łatwo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry