reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pandi- jaqa cie na Naszej Klasie nie poznalam z tym irokezem:-D
Esti- Olis tez piffo pil w parku? hehehe
Dziekujemy wszystkim za slowa otuchy- moze mala bedzie miec oczoplas ale na 80% nie jest to wynikiem uszkodzenia mozgu wiec jest powod do swietowania!
Dzis uczcilysmy to wycieczka do Central Parku!
Anja- ja tez chce na watek zamkniety. Od jutra do poniedzialku mnie nie ma wiec jak cos to nie zapomnij mnie dodac

Załączniki

• 021.JPG
    021.JPG
    148,4 KB · Wyświetleń: 37
  • cen.JPG
    cen.JPG
    97,9 KB · Wyświetleń: 38
  • cen (6).JPG
    cen (6).JPG
    132,1 KB · Wyświetleń: 35
  • 057.JPG
    057.JPG
    85,7 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Mili- wytrzymaj jeszcze troche- juz blizej niz dalej i bedziesz pania we wlasnych 4 scianach!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Nie wiem czemu ale Oskarek Pam przypomina mi w pewnym stopniu Dominike

mili ahhh jak ja ci zazdroszcze ciasne ale wlasne... moze i my soe wkoncu doczekamy swoich, wieceie z tesciami fajnie ale co swoje to swoje, kazdy woli miec wszystko po swojemu i robic to co chce, chce to chodze w pizanie, jak chce to posprzatam a jak chcemy to spimy caly dzien a jak sie mieszka z kims jeszcze jak to jestc rodzicow to jest inaczej ... no nic trzeba czekac.

Basiu ja tez uwielbiam mojego J takim jaki jest (198 cm i 120 kg) i jest duzym facetem i czuje sie przy nim bezpiecznie, nie wyobrazam sobie ze on przy tym wzroscie wazyl by 80 kilo- patyczak by był...

a dzisiaj kolejny szary dzien sie szykuje, maly wstal 2 razy o 1i o 4. a teraz jak ma jesc to spi... na dworze 15 stopni wiec bedzie upal.... a mi sie nic nie chce- zycie do kitu....

kurde mały jadl na spaniu a zadzwonila moja zajeb... ciotka i go obudzila i jeszcze sie pyta czy maly spie... nie fruwa pod sufitem. i jezcze teraz sie obrazila ze nie raczylam jej odpowiedziec na wszystkie pytania !!!! wali mnie juz wszytsko niech sie obrazaja wszyscy o wszystko !!!!

pumi piknie razem wyglądacie!!!
mili ja też Ci zazdroszczę że będziecie na swoim, u mnie to wciąż marzenia...
Pandi, juppi!!!! nie jestem sama z cyckami, u mnie to jest tak, patrząc od dou: cienkie nogi (po porodzie schudy najbardziej), normalne biodra, pas tez jest ok, wieeeeeeeeelkieeeeeeee cycki, ramiona względne no i gowa, nie bardzo większa od cycków :crazy::crazy:
Salik, Ty się nie przejmuj jakąś rodzinką, ja miaam tez sporo problemów (tak naprawdę moja wasna babcia do tej pory uważa i sieje taką plotę po swojej rdzinie że Martyna nie jest córką Stasia tylko kuzyna mojego ojca (czyli jak by się ktoś pyta - mój wujek), który ogólnie mieszka w Hamburgu i widziaam go 3razy na oczy i waśnie wtedy sie z nim przespaam i mam z nim dziecko... szkoda gadać... i mam wszystko w dupie, do babci jeżdżę jak muszę bo nie mam ochoty... i Ty też Kochana olej to i nie zadręczaj się bo nie warto...

a ja w szkole, za 20min mam egzamin :szok::szok: zobaczymy jak pójdzie, trzymajta kciukasy!!

dziuba to nie jest takie latwe przez to ze ktos rozpowiedzial co tu pisze wszyscy cierpia !!! a mi nie o to chodzilo... jak bym chciala zeby ktos cierpial to bym im to powiedziala a nie zwierzala sie, co prawda glupota ze na forum gdzie kazdy moze to przeczytac ale tego juz nie zmienia, wszyscy zli, nadodatek na mojego J tez a on nie jest niczemu winien... ooo boze ....

Dziuba powodzenia na egzaminie....trzymamy kciku
Pumi ślicznie wyglądacie..........a Dominisia w końcu już nie taka poważna na zdjęciach

Salik głowa do góry...........to świadczy źle o tej osobie że zajmuje sie cudzym życiem i próbuje w nim namieszać a nie o Tobie
Lepiej sie uśmiechnij dla Wikusia

wiem esti ale to wszystko przezemnie a oni tego nie rozumieja ze gdyby ktos nie wsadzil nosa i nie rozgadal to by tak nie bylo ... ten ktos mogl ze mna pogadac ale to ja jestem ta winna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry