reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No i znowu się rozpisałyście.My już po spacerku.Mały wypił mleko i zasnął.Mam chwilkę dla siebie ale muszę obiad podszykować bo S za godzinę wraca z pracy.
Anja wpisz mnie również na listę do wątku zamkniętego.

Załączniki

• DSCN0343.JPG
    DSCN0343.JPG
    64,6 KB · Wyświetleń: 33
Ja też chcę na wątek zamknięty :-)
Kurcze, taka fajna jazda na forum mnie ominęła no... :dry: Dałyście Pani popalić! :-)
Albi, Te żółte są super :-)
pumi, Cieszymy się z Duśką, że Dominisia zdrowiutka! :-D
Młoda na Dzień Dziecka dostała taką wańkę wstańkę - żółwia. Jak się pacnie, to wydaje dźwięki ^^
Mi ostatnio odwaliło i postanowiłam sobie sprawić buty NA OBCASIE. Poszłam do Baty i znalazłam WYGODNE :szok: Szok. Czerwone, błyszczące :blink: i z klamerką :laugh2:
O takie o: Zobacz załącznik 79769

agnie, szałowe!! ale Ty na obcasach?? hmm, czerwony ok, ale w obcasach to będzie nowość Cię tak zobaczyć...
idę po zdjęcia do fotografa odebrać a potem na szczwepienie, w ogóle na 18.40?? kto to tak zapisuje na szczepienie? no ale cóż, pani zadzwoniła i kazala przjść na taką godzinę to się nie będziemy buntować...

ja też ostatnio kupiłam buty na obcasie i są wygodne i śmigam w nich na co dzień, ale na długie spacerki się nie sprawdzają, no cóż, tak średnio chodzić 3-4 godziny w obcasach, chyba że idziemy na plażę, gdzie na samym wejściu zdejmujemy butki i idziemy na bosaka :laugh2:

No jak ja prawie nie mam butów na obcasach :-D Tylko jedne czarne na egzaminy i takie tam... Strasznie mi stopy po nich bolą, niewygodne, ble. A tak to ja płaskie uwielbiam :-)
Faktycznie, 18:40 to śmieszna pora na szczepienie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry