reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jest cos takiego faktycznie patrzecie
:tak:Jeśli już się z nami zapoznałaś na wątku głównym - podaj informacje do wpisania na listę. Zapraszam wszystkie mamusie aktywne na forum "Październikowym" na naszą listę. :tak:

UWAGA - tylko informacje, które otrzymam na priva będą umieszczane na liście... wpisywanie postów bezpośrednio w wątku z listą - nie będzie brane pod uwagę!

ZASADY:
* piszecie na priva do mnie (majako) imię maleństwa, datę urodzin, wzrost i wagę przy porodzie, sposób narodzin;
* wpisy postów bezpośrednio w wątku z listą lub w wątku z tą instrukcją będą przeze mnie ignorowane :biggrin2:;

Forum Październikowe:
Dzieci urodzone w październiku 2007 - Forum BabyBoom

reklama
Dobra jutro rozeznam się w sprawie i zobaczymy co z tego wyjdzie.Ewentualnie podpytam kumpele z październikowego jak to u nich było zrobione.

MUSZE wAS DOCZYTAĆ...
WŁAŚNIE SPRZEDAŁAM UBRANKA PO kUBIE KOLEJNE I TUNIKĘ CIĄŻOWĄ !! hURRA! na allegro oczywiście...teraz mogę zaszaleć i mu kupić nowe !

Basiu mnie tez bardziej podoba sie ta pierwsza sukienka:-)
Tak dzisiaj pisalyscie o tych spiworkach i mi sie przypomnialo ze kupilam taki jak jeszcze bylam w ciazy i w zyciu Maksik w nim nie spal. I wlasnie przed chwilka w nim zasnal:-D:-D:-D a jak w nim fajnie wyglada,jakby mial metr wzrostu:-D

reklama
EWA no to super.w takim razie czekamy na zdjecianowych ciuszkow kubusia..
kamil dzis jeszczespi pod cieniutka kolderka takze jeszcze dzis sie poecze w nocy.a utro upie mu spiworek.
wogole to jestem zalatana przed tym chrztem .szczerze mowiac chcialabym zeby juz bylo po .ksiadz mi dzis powiedzial ze kamilek bedzie plakal na mszy to mam z nim wyjsc do zachrysti i wrocic na sam obrzed chrztu.
KAMALODZ ale slodko sobiespi .super wyglada w tym spiworku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry