reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no bylo by fajnie,
tak myslalam jest super, ja mialam kolczyk w jezorku ale wyjelam go na porodowce, potem zapomnialam wlozyc i bylo juz za pozno- zaroslo czesciowo, mialam ochote zrobic raz jeszcze ale chyba jedna tatoo bedzie w sierpniu.

Aga ale ja zawsze bylam malutka i szczupla nawet w ciazy najpierw byl brzuszek dlugo dlugo nic a pozniej dopiero ja.....taka moja uroda po mamusi a poza tym wpierdzielam tyle ze moj Ł krzyczy,,,,bo jem wiecej od niego i mi wstyd:zawstydzona/y:a on ma 193 i 66 kg to sobie wyobrazcie ale nie widac tak tego po nim .....a zmieniajac temat wzielam 2 tabletke i co???i tak mi sie chce kochac ze nie moge uciedziec i czekam na tego mojego ukochanego:zawstydzona/y:a mowia ze po tabletkach obniza sie chec przytulanek:sorry2:

Aga a gdzie????;-)w jezyku....tez bardzo chcialam ale balam sie:zawstydzona/y:....hehehe az smiac mi sie chce szkoda ze sie nie balam wydziargac na calym kregoslupie.........

czesc dziewczyny>
zaczne od tego ze Kamilek dziekuje wszystkim ciociom i kolegom i kolezankom za zyczenia.
moj maz nieoglada meczy bo nielubi. uff. woli ten czas spedzc ze mna i z kamilkiem .czasem ma do mnie zal ze siedze na bb dlugo(bo tyle doczytuje) a on by chcial ze mna spedzic czas.
jesli chodzi o antykoncepcje ja biore cilest odkad niekarmie piersia. bralam go juz wczesniej przez pare lat i bylam z niego zadowolona wiec dlatego akurat to.
Szczypi dzieki za rade szkoda ze dopiero o tej porze przeczytalam o tym spiworku bo bym malemu kupila juz dzis .no coz jutro kupie.
psalyscie o adopcji dziecka. jestemza te dzieci tylko na to czekaja. jest ich mnostwo. ja od 2000roku do zeszlego roku bylam wolontariuszka w domu dziecka .w zeszlym roku zrobilam sobie przerwe jak zaszlam w ciaze ale jak kamilektroszke podrosnie to wroce tam.
my dzis bylismy na dlugim spacerku (ja ,kamilke i asia) .bylismy u mojego kuzyna ktory ma 9 miesiecznego syna .kamil smial sie do niego cala buzia zrobilam zdjecia to jutro wam wkleje .,bo bateriew siadly.

Podpatrzyłam na wątku październik 2008 że one mają taki wątek.Trzeba tylko zgłosić sie do administratora forum i zrobić listę osób które będą miały dostęp do tego wątku.I nikt niepowołany się tam nie dostanie.

reklama
Basia fajny kolczyk
Wlasnie mowia ze tabletki obnizaja ochote na sex a u mnie jest odwrotnie ja moglabym caly czas ale za to moj maz chyba nie bo ciagle zmeczony:wściekła/y::crazy: a kiedys bylo inaczej latal za mna codziennie, potrafil sie rowniez obudzic w srodku nocy na male przytulanko a teraz nic:crazy:
o watku zamknietym slyszalam i prawdopodobnie trzeba napisac do moderatora, fajny pomysl bo moglybysmy wtedy pisac o wszystkim i niebalybysmy sie ze ktos obcy bedzie czytal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry