reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurcze bylam pare razy na solarium i dostalam jakiegos uczulenia , mam krosty na calych nogach i potwornie mnie to swedzi, nie moge przestac sie drapac:baffled:

reklama
Agnieszka to jest ciezki orzech do zgryzienia bo jak mi sie jedno podobalo to zas mezowi nie no i tak wkolko, ostatecznie nie sa jeszcze wybrane ale i tak postawie na swoim:-D

witajcie! zdjatka sliczne!!
Dziubus wiem ze musisz sie uczyc i dlatego bede cierpliwie czekac na fotki z plazy :tak:ja o pneumokokach slyszalam tak samo i zgupialam czy mam go szczepic czy nie:baffled:u nas ona kosztuje az 300 zl!!!:szok:dla nas to kupa sianka:-(i co teraz...a swoja droga te babki w dzien dobry tvn co gadaly o pneumokokach to sie niezle klocilly:-pdzis rano same niespodziewane osoby mi wpadaly od samego rana do domku a ja biedna sama:sorry2:goscie przyjechali na szczescie Luki przyniosl jakies ciacho wczoraj to poczestowalam a pozniej obiad robilam i jakos dalam rade -tesciowa byla ze mnie chyba dumna ze ladnie gosci przyjelam;-)Bubusiowi sie troche godz poprzestawialy i teraz zasnac z wrazenia nie mogl:dry:ale juz lula ze spokojem od godzinki:tak:byl bardzo grzeczny i rozmowny no i zygnal na ciocie :zawstydzona/y:ale to dlatego ze go wytarmosila za bardzo ...
Salik super ze Wikus sie przeraca pewnie jestes z niego dumna:rofl2:jutro apteka i wyjazd nad stawy moze moj Luby zlowi dla mnie jakas rybke:zawstydzona/y:wiec w niedziele bede Was doczytywac chociaz wybieramy sie z Kubusiem na redbula bo jest nad Malta zjazd na bele czym czy jakos tak:laugh2:i przy okazji do Taty do pracy wpadniemy:tak:

reklama
Wreszcie przyszly narzeczony Dominiki sie pokazal na fotkach. A Mimisi sie podobna jeszcze bardzo Wiktor Salik wiec bedzie miala wybor. u nas dzis totalna patelnia. Niechcacy spalilo mi plecy w drodze z paku.
Wscielkam sie jak cholera. W poniedzialek kupilam paczke hugisow do plywania i dzis chcialam ja zapakowac do pensylwani bo chcialam sie z mala popluskac w jacuzzi i paczka sie zdematerializowala- nawet przeszukalam kosz ze smieciami! po prostu jej nie ma!!!!! musialam zaiwaniac do sklepu po nowa pake pieluch:dry:

Załączniki

• 008.JPG
    008.JPG
    295,2 KB · Wyświetleń: 28
  • 001.JPG
    001.JPG
    90,8 KB · Wyświetleń: 27
  • 006.JPG
    006.JPG
    105,4 KB · Wyświetleń: 33
  • 009.JPG
    009.JPG