reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tez tak mysle :-D :-D :-D hehe jak tylko go rozbieram to nie moge sie opszec zeby go nie zacałowac, ale pewnie kazda z was tak ma na widok swoich fałdek czy to małych czy duuuzych :-)

Aguś u mnie za ścianą to istna melina.Sąsiad z konkubiną która ma 3 swoich dzieci i to małe właśnie z moim sąsiadem.Imprezy do rana.A takie "elementy " się czasem przewijają że nieraz strach z domu wyjść.

wiecie co, u mnie też jest taka rodzina obok w bloku, czestym gościem jest tu policja, bo nie sposób inaczej znieść ich kłótni, alkohol już chyba całkiem zamieszał im w głowie, mają synka który jest w domu dziecka bo oni są nieobliczalni pozbawieni praw... a niby taka spokojna dzielnica
zresztą ja teraz miałam praktyki w pogotowiu opiekunczym to wiem co się dzieje w rodzinach alkoholowych jak o 3 nad ranem pzywieźli 3letnią dziewczynkę bo jej matka z dwoma jakimiś nie lepszymi od siebie upiła sie i się gździli najebani na oczach dziecka

reklama
To jeszcze nic któregoś dnia wchodzę po schodach a sąsiad stoi z siekierą w ręku i próbuje drzwi otworzyć bo mu się zamek zaciął.Myślałam że zawału serca dostanę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry