dziuba127
mama Martysi i Maleństwa
a ja robie właśnie porządek w zdjęciach małej, utworzyłam jej album na 100 zdjęć takich z sesji, a drugi jest na wszystie zdjęcia które wywołuję, jeny, jak ja kocham fotografię!! Esti, tak szczerze to zazdroszczę Ci ze masz takiego fachowca pod swoim dachem
ja sie juz umówiłam ze znajomym fotografem na ślub ze będzie nam zdjęcia robić w kościele, a na sesję zaprosił nas brat S, który zna sie na fotografii i ma świetny sprzęt, więc już się nie mogę doczekać kiedy przyjadą z Anglii...
Nikolka i Dawiś uroczy!! Kasiu, Ty też tak ubierasz malą na różowo wciąż?? mi to się już nudzi ten kolor ale tyle różowych rzeczy mamy jako prezenty od ludzi ze mała ciągle je nosi, ale na lato kupuje jej żółte ciuszki, w końcu żółty modny w tym sezonie!!
ja sie juz umówiłam ze znajomym fotografem na ślub ze będzie nam zdjęcia robić w kościele, a na sesję zaprosił nas brat S, który zna sie na fotografii i ma świetny sprzęt, więc już się nie mogę doczekać kiedy przyjadą z Anglii...Nikolka i Dawiś uroczy!! Kasiu, Ty też tak ubierasz malą na różowo wciąż?? mi to się już nudzi ten kolor ale tyle różowych rzeczy mamy jako prezenty od ludzi ze mała ciągle je nosi, ale na lato kupuje jej żółte ciuszki, w końcu żółty modny w tym sezonie!!