reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiktorek supcioo:) nicola sie tez tak slini:tak:a dziuba nie ubieram jej tylko na rozowo ale tych ubranek rozowych to ma tyllleee ohhh:-D ale wczoraj byla na zolto niebiesko a dzis bialo niebiesko;-):-):laugh2:

Załączniki

• nicolka 29.30.05'08 004.JPG
    nicolka 29.30.05'08 004.JPG
    554,7 KB · Wyświetleń: 28
  • nicolka 29.30.05'08 028.JPG
    nicolka 29.30.05'08 028.JPG
    485,5 KB · Wyświetleń: 27
  • nicolka 29.30.05'08 063.JPG
    nicolka 29.30.05'08 063.JPG
    481 KB · Wyświetleń: 27
reklama
wszystkie rozumieją to "udaje" :laugh2::laugh2:
Kasiu, ta żółta bluzeczka jest śliczna!!
jak mam położyć to moje dziecko spać, skoro mówie do niej "dobranoc Martynko" a ona sie śmieje pełną buzia i mówi "gnniiieeeeeeeeee" :eek::eek:

ja też mam takie inf co mili, wczoraj gadałam z pediatrą na ten temat...
ale nie szczepiłam na rotawirusy, to źle??:wściekła/y:

bardzo dbrze Dziuba, skret jelita, krwawienie etc..

Pumi, super,ze Minisie jest oki, a oczka beda zdrowiutkie zobaczysz:tak:
my caly dzien na dworze, chcialam sobie ksiazke poczytac ale nie dalo rady bo mala chciala koniecznie chodzic kupilam wiec petarde intelektualna viva i czytalam ploty na bulwarze przy morzu - chodzac non stop 3godz!

po drodze na moze spotkalam pare dziadkow z wnukami, kompletnie pijani oboje(dzidki oczywiscie) dzwonilam na policje przez 15 min i niktt nie odebral:wściekła/y:, a stazy miejskiej ni slychu:crazy::crazy::crazy:
no taki to nasz kraj wspanialy, dlatego tak czesto do dramatow dochodzi, alkohol robi z ludzi masakre a po drodze NIKT sie nie zbulwersowal,ze dwoja pijanych ludzi idzie z dzieci na plaze, norma nie???:wściekła/y:

hmm, my też byliśmy nad morzem, znowuż sie śledzimy?? :nerd:
cholera, a potem sie słyszy o tych wszystkich ragediach... krew człowieka zalewa jak sie widzi takie cos... ja pewnie bym podeszła do tych dziadków i nagadała, chociaz jak pijani to nie byłoby efektu, ale chociaz ym wygarneła co mam do wygarnięcia :wściekła/y::wściekła/y:

Mnie to już nie dziwi.Zresztą za ścianą mam podobną sytuację.Sąsiedzi mają 1,5 rocznego synka i też ich niedawno policja zwinęła jak jechali z nim wózkiem po pijaku.

reklama
pam mnie tez nie bardzo, u rodzicow w bloku jest taka rodzina, matka z 2 dzieci jej corka z 2 malych dzieci rocznym i 4 miesiecznym ( a dziewczyna ma 19 lat) ojciec pies + alkohoool i to wszystko na 2 pokojach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry