reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
boze dziewczyny, czemu wy sie tak rozpisujecie?juz czytam i czytam i doczytac nie moge.... jeszcze mi zostalao 12 stron, ale juz w koncu musze napisac bo to mi zajmie do wieczora- a wszystko przez internet, bo cos nam zanika:baffled: no ale od razu bede czytac zaraz dopoki nicolka spi:tak:
a nicolka dziekuje wszystkim ciociom za zyczenia i pamiec o 4 m-czku:):laugh2:
wczoraj bylysmy na spacerku razem z mama miesiecznego bobaska kol. mojej z pracy i z bobaskiem oczywiscie:)) ma on na imie nie wiem jak to jest po lotewsku ale po polsku Krystianek:)i musialam sante uczyc jak ma go trzymac do karmienia piersia bo nie wiedziala- ale pokazalysmy z nicolka i juz zalapala co i jak;-)

reklama
wkleje kilka zdjec jeszcze jak nicolka cwiczy glowke, bawi sie z tatkiem, cieszy, ze ma spodniczke:) i w czapie co w zimie byla za duza teraz jest dobra a na nastepna zime bedzie za mala:):laugh2:

Załączniki

• zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 065.JPG
    zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 065.JPG
    64,1 KB · Wyświetleń: 30
  • zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 112.JPG
    zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 112.JPG
    40,2 KB · Wyświetleń: 28
  • zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 017.JPG
    zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 017.JPG
    94 KB · Wyświetleń: 33
  • zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 039.JPG
    zdjęcia Nicoluśki (4m-c) 039.JPG
    43 KB · Wyświetleń: 35
albi no troszke podobni:):tak: aaa mialam pisac, ze moj mezulek tez ostatnio zmienial pieluche tak jak twoj z ta chusta:laugh2:tylko jak chcialam zrobic zdjecie to nie pozwolil;-) a potem akurat patrze a tu twoje zdj i wolam L ze ma kolege do przebierania:):-D ucieszyl sie, ze nie tylko on ma takie pomysly:)):happy::laugh2::-)

my w domu na obiadek, maly pojedzony i siedzi w samym pampersie i robi banki ze sliny, odetchnelam i jest mi troche lepiej , nie bede sie nikim przejmowac, niech mowia co chca ja nie chcialam nikomu krzywdy zrobic. u nas jest w cieniu 26,3 st. i zero wiatru maly byl tylko w bodach na ramiaczkach i nawet bez czapki bo taki war mi to pot po du..e lecial :-D
bylam wyslac butelke dla basi (poszla priorytetem) wiec w poniedzialek powinna byc :-) ja dzisiaj niejem nie chce mi sie nic jesc... wczoraj tez nie jadlam obiadu i kolacji.

bylam ciekawa i doczytalam o tej jedzy salik olej ja wiem co to problemy z rodzina meza i z mezem w ktorym brak oparcia przestalam sie juz przejmowac u ciebie tez bedzie wszystko dobrze trzymaj sie:tak:

ja tez wlasnie doczytalam.aga wiem, ze kolejne stwierdzenie, ze nie masz sie co przejmowac sytuacja nie wiele pomoze ale uwierz, szkoda twoich nerwow i zdrowia.co sie stalo, to sie nie odstanie ale to przejdzie, zapomna.a ty na razie musisz przeczekac te sytuacje, nie ma innego wyjscia. ja tez jestem z toba jak rteszta dziewczyn.:tak: na prawde nie mysl o tym.popatrz na usmiechnieta buzke wiktorka i smiej sie do niego zamiast sie denerwowac:tak: sa wlasnie takie mile panie na tym swiecie co potrafia tak namacic w zyciu innych zamiast sie soba zajmowac:angry: ale nie martw sie to minie, glowa do gory:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry