reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Idziemy na spacerek...A tu nasz Zuziczek:
1)u taty w nosidelku
2)koleczko od zapiecia w nosidelku jest najlepszym gryzaczkiem...
3)w samochodzie...troszke spiacy Zuzik

A teraz dziewczeta zbieramy sie na spacerek :tak:

Załączniki

• zuzik2.JPG
    zuzik2.JPG
    344,3 KB · Wyświetleń: 36
  • zuzik3.JPG
    zuzik3.JPG
    269,2 KB · Wyświetleń: 28
  • zuzik4.JPG
    zuzik4.JPG
    212,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Hmmm...cos nie poszlo....Ale tak wklejonych zdjec chyba jeszcze nie bylo :-D

To mial byc troszke senny Zuzik...Ale tam tez byl juz troszke senny wiec przyjmijmy,ze tu troszke bardziej senny Zuzik jest :-)

Załączniki

• zuzik5.JPG
    zuzik5.JPG
    226,4 KB · Wyświetleń: 28
szczypi, Masz superową dziewuszkę, naprawdę :-)

Kurier właśnie przyniósł mi buty :-D :-D :-D
My dzisiaj jedziemy do teściów na łikend. Nienawidzę się pakować :dry:

Agnie ciagle nie mam ze wzgledu na moj krzyż, pewnie i tak by go w tym nie nosiła ale M chce bo mówi, ze bedzie go nosic i w gory sie przyda.

No u nas to będzie BJ z dodatkowym zabezpieczeniem na kregosłup. bo 7 kg małego i moje cyce = niezły przechył

Dziekuje Agnie...Ale ty przeciez tez masz przeslodka dziewuszke!I tez taka usmiechnieta :-) Zuzik tez radosnym bardzo jest dzidziolem :tak:

Moje dziecko zasnelo podczas gdy ja tu z wami nadawalam...No i nie pozostaje mi nic innego jak zaczekac az sie obudzi :-)

Nosidelko na wyjazdach super sprawa!A w domu to jesli zapomne czego ze sklepu zeby sie z wozkiem nie tarabanic to tez ja sobie wkladam.A na spacery na wyjazdach baaardzo nam sie nosidelko przydalo!A Zuzik byl szczesliwy-ten "gryzaczek" byl tak zasliniony,ze pol nosidelka bylo mokre :sorry2: No niby prane w dzidziowym proszku ale jakas nieprzekonana do tego pozerania bylam.W kazdym razie nic jej sie nie stalo :-D

Moja też usnęła... Ostatnio spanie dzienne jej się unormowało, tzn. jeśli po 1,5h od jedzenia zaczyna marudzić, to wiem, że śpiąca - kładę do łóżeczka, daję pieluchę, czasami też smoczka jak pielucha nie pomaga i zasypia sobie na 50 minut. :-) Na dodatek jej się przestawiło i co 4 godziny krzyczy o jedzenie...

Pandi bosko wyglądasz :-) kiedys tylko w takich fryzurkach chodziłam bo mam okragala buzie i mi pasowało.
Dziuba ja myślalam ze mam duze cycki ale (wybazc) chyba mnie bijesz na leb na szyje jaki nosisz biustonosz??
Esti dziekuje za pamiec jesli chodzi o małego to tak, lekarz go kazal rozebrac całego i obejzal go, na pluckach nic nie ma czysto przy osłuchiwaniu, pytal o alergie rodzicow i czy nie mamy zwierzat w domu, powiedzialam ze ja jestem alergik na pyłki. Pytał czy byly jakies skorne problemy tez, wiec powiedziałam ze mial, przepisal nam syrop narazie (nie wukupilam bo wszystkie apteki dzisiaj juz pozamykane) jutro z rana kupie i kazal nadal urzywac wody, w przyszlym tygodniu na kontrole ale juz do naszego lekarza prowadzącego (bo naszego juz dzisiaj nie było) i kazał mi go obserwowac.

prosze albi dla ciebie.

reklama
a Wy nie na na spacerkach?? ja po egzaminie, no niestety, najważniejsza prezentacja w power poincie zawiodła, dźwięku nie było i w środe muszę jeszcze dowieć babie... cholera jest informatykiem a nie umie pomóc :wściekła/y::wściekła/y:
to my śmigamy na dwór, muszę się pouczyć, najlepszym miejscem do nauki jest... plaża!! 9czerwca mam potężny egz więc czas zacząć się uczyć...:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry