reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga - posiew z noska. Wyszły pneumokoki i gronkowiec złocisty :S Nie musi zachorować, ale wolę dmuchać na zimne.
A co do pisania na forum różnych prywatnych rzeczy... Jestem świadoma tego, że nasze wypociny są dostępne dla każdego, a google indeksują wątki na forum, zidentyfikować mnie nie jest problem... Dlatego staram się nie pisać o bardzo prywatnych i rodzinnych sprawach, nie chcę żeby ktoś mi to potem wywlekał :-)

reklama
Albi, zrobiliśmy posiew, bo mała cały czas jakieś glutki w nosie miała, raz więcej, raz mniej albo wcale i tak w kółko, od momentu, jak wróciłam z nią ze szpitala...

Musze czekać na kurieira.........grom wie kiedy będzie.......cały dzien zwalony............ech............chyba wyjdę na ławeczkę przed blok..............mały od rana kicha:baffled::baffled::baffled:

reklama
Dzien dobry!

Ja tez na zamkniety watek-a co :-)

Jakos nie podejrzewam mojej rodziny zeby szukala tu informacji na swoj temat...Zreszta po cos mozna sie tu zalogowac pod dowolnym pseudonimem :tak: Ale na watek zamkniety z checia sie przylacze,jesli nie macie nic przeciwko...;-)

Pumi alez ta twoja blondyna nam rosnie :-D

Przed ciaza mialam 75B(takie spore-dla mnie w sam raz).Pozniej maial 75D :szok: I bylam przerazona,ze musze to dzwigac( E i F podziwiam szczerze dziewczyny!).A teraz mam spore C.No i moze byc...Nie marudze juz :-)

Po to tez jestesmy zeby sie wesprzec wzajemnie w miedzyczasie tak zwanym :-) A ja nadal upieram sie zeby Pani,ktora nas podczytuje siegnela po ciekawa lekture :tak: I to nie zlosliwie...Po prostu mysle,ze dostarczy jej lepszych wrazen!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry